Lataren 29.01.2015 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Mam problem, otóż po pożarze sadzy i uszczelnieniu komina w 2 pokojach wymieniłem tynk. Tutaj jest problem tylko zaczynam palić tynk pęka albo kiepska zatarty albo kiepski - lub za szybko zacząłem palić po tynkowaniu. Teraz mam pytanie jak to zalepić już nie mam siły poszerzać rysy i walić akryl i zacierać. Myślałem, że zaciągnąć klejem do płytek uelastycznionym pod to siatkę i w nosie. Myślałem też o tynku gipsowym i na to siatkę. Płyty GK raczej nei wchodzą w grę. Więc prosze o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 29.01.2015 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Mam problem, otóż po pożarze sadzy i uszczelnieniu komina w 2 pokojach wymieniłem tynk. Tutaj jest problem tylko zaczynam palić tynk pęka albo kiepska zatarty albo kiepski - lub za szybko zacząłem palić po tynkowaniu. Teraz mam pytanie jak to zalepić już nie mam siły poszerzać rysy i walić akryl i zacierać. Myślałem, że zaciągnąć klejem do płytek uelastycznionym pod to siatkę i w nosie. Myślałem też o tynku gipsowym i na to siatkę. Płyty GK raczej nei wchodzą w grę. Więc prosze o poradę. Gładka tapeta z włókna szklanego. Po naklejeniu wyglada jak gładź. Można ją malować zwykłymi farbami. Maskuje wszystkie rysy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts