mcdracullo 29.01.2015 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Witajcie, Do pełni szczęścia w moim nowym domu brakuje mi już tylko schodów. Niestety fundusze na ten cel są już mocno ograniczone i chciałbym dowiedzieć się co Wy polecacie do wykończenia schodów betonowych. Zastanawiałem się nad panelami podłogowymi ale obawiam się, że mogą być zbyt śliskie oraz przypuszczam, że i tak musiałbym takie specjalne panele kupić (te które zostały z podłogi pewnie się nie przydadzą?) Zastanawiam się, czy podstopnie dostępne w marketach budowlanych nadały by się do pokrycia stopni? Czy macie jeszcze jakieś pomysły na wykończenie schodów? Czy znacie jakichś tanich wykonawców z trójmiasta i okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1pezet 31.01.2015 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Witajcie, Do pełni szczęścia w moim nowym domu brakuje mi już tylko schodów. Niestety fundusze na ten cel są już mocno ograniczone i chciałbym dowiedzieć się co Wy polecacie do wykończenia schodów betonowych. Zastanawiałem się nad panelami podłogowymi ale obawiam się, że mogą być zbyt śliskie oraz przypuszczam, że i tak musiałbym takie specjalne panele kupić (te które zostały z podłogi pewnie się nie przydadzą?) Zastanawiam się, czy podstopnie dostępne w marketach budowlanych nadały by się do pokrycia stopni? Czy macie jeszcze jakieś pomysły na wykończenie schodów? Czy znacie jakichś tanich wykonawców z trójmiasta i okolic? Można zrobić podstopień z płytki ceramicznej a stopień z drewna / taniej niż całe schody z drewna / a najtaniej z płytek ceramicznych szczególnie z wielkoformatowych 100x50 cm lub 120 x 60 cm. Na allegro w temacie schody jest duży wybór gdzie oglądałem aukcje " schody, stopień- concept 02 " z płytek wielkoformatowych Nowej Gali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woskowana 03.02.2015 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Dokładnie - też mam takie wrażenie, że drewno z płytką to odpowiednie połączenie jest. Trzeba tylko rozejrzeć sie, ile kosztują materiały. A nie myślałeś może o jakimś dobrym gresie? Teraz przecież pełno tego jest wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antekolejniczak 04.02.2015 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 a czy myślałeś jeszcze o balustradach do tych schodów? ... warto się zastanowić jeszcze nad tym aby dopasować stylistycznie do schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts