zibuch 30.01.2015 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 jako, że to mój pierwszy post na tym forum chciałby się przywitać. czytam od jakiegoś czasu, wiele już się dowiedziałem ale minie duuużo czasu zanim przebrnę interesujące mnie tematy . zasób informacji na tym forum jest porażający. szukam od kilku dni w internecie pompowanych przewodów, które można zastosować aby wykonać kanały do przepuszczenia powietrza przez płytę fundamentową (wzdłuż płyty). chodzi o coś takiego http://wod-kan.inzynieria.com/cat/1/art/33577/zastosowanie-szalunkow-pneumatycznych-do-budowy-kanalow-jajowych ale w średnicach 150-200mm. widziałem kiedyś takie kanały wykonywane w betonowych barierach ale nie wiem jak je namierzyć. ktoś się z takimi spotkał? nie chcę stosować kanałów z tworzyw ze względu na ich mały współczynnik przewodności ps. nie bardzo wiedziałem do jakiego działu przyporządkować, jak źle trafiłem to proszę przenieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts