Jovitta 31.01.2015 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Witajcie Przyszedł czas na zajęcie się mebelkami w pokoju dziennym. Z uwagi na fundusze, oraz brakiem miejsca na szafy wybrałam taki komplet mebli: http://www.abra-meble.pl/arrangement/index/view/id/377 Pytanie teraz jaki kolor ścian a jaki paneli pasowałby do tego najbardziej ? Myslalam o scianie koloru kawa z mlekiem ale ktos uswiadomił mnie że kompletnie zleje się to i meble nie będa widoczne Czy ktos podlinkowałby kolor farby i paneli ? czy jakie sinne kombinacje niz w brązie maja sens ? z góry dziękuje. Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Jovitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 31.01.2015 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Jovitta, z czego wykonane są te meble? I jaki to dokładnie kolor ? Może jakieś jasne panele i coś ciemniejszego na ścianę, tak jak w wizualizacji, albo na odwrót- bardzo jasne ściany i ciemne panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jovitta 31.01.2015 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 O meblach wiem tylko tylko co na stronie. Spodobały mi się ( w tej cenie) i wizualnie tylko nie wiem jak ciemne musialyby byc te panele aby pasowało. Sciany na wizualizacji sa dziwnego koloru. Bardziej myslalam o brązach ale w tym wypadku nie wiem czy by się komponowało, kiedy meble brazowe, sciany brazowe i panele brązowe mimo iz w innych odcieniach. Sciany jasne chyba odpadaja bo przeciez dosc jasne sa meble, jak jasne musza byc sciany aby odznaczaly sie od mebli...wrecz biale ? Dlatego stałąbym przy opcji ze sciany ciemniejsze niz meble ale nie wiem ktory kolor pasowałby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 31.01.2015 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Jovitta, obejrzyj meble "na żywo" zanim zdecydujesz się kupić. One są przecież coś jak sosna, więc ściany mogą być np. w jasnych szarościach. Zobacz na inspiracjach jak wyglądają jasne, nawet białe meble na tle szarych ścian. Poza tym meble mają też ciemniejsze wstawki. Ciemny brąz na ścianach i na podłodze to na pewno będzie zdecydowanie za dużo, ale na samej podłodze jak najbardziej. Wtedy będzie to korespondować z tymi ciemnymi wstawkami w tych meblach. Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Anyżek35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts