limak 20.06.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Zakupiłem kilkanaście palet kostki polbrukowej z Kamala( szarej i kolorowej). Firma porządna, ale dużo kostki (już na palecie) jest "porysowanej" - takie białe odcienie, które powstają m.in. przez ocieranie się kostki jedna o drugą. Czy moge liczyć, że te białe zarysowania zginą podczas np. deszczów lub w jakiś inny sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.06.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Zakupiłem kilkanaście palet kostki polbrukowej z Kamala( szarej i kolorowej). Firma porządna, ale dużo kostki (już na palecie) jest "porysowanej" - takie białe odcienie, które powstają m.in. przez ocieranie się kostki jedna o drugą. Czy moge liczyć, że te białe zarysowania zginą podczas np. deszczów lub w jakiś inny sposób? poczytaj tutaj http://www.libet.pl/poradnik/renowacja.php mam to samo, może z czasem to zejdzie, gdy jest mokra nic nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
limak 22.06.2004 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 właśnie rozmawiałem z producentem, zapewnia że po pewnym czasie wszystko zginie. MAM NADZIEJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi111 14.06.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Witam, sorki, że odświeżam temat z 2003 roku, pewnie tą osobę która zakładała ten wątek ciężko będzie mi znaleźć, ale może się uda a jak nie to może ktoś z forumowiczów mi odpowie. Też kupiliśmy kilkanaście palet kostki brązowej, żółtej i grafitowej z KAMALA. I jest strasznie porysowana od układania na palecie i rozładunku HDS (tarcie jednej kostki o drugą). Praktycznie wszystkie które znajdują się pod pierwszą warstwą są porysowane. Czy to zejdzie?? Może użytkownik który zakładał ten post tutaj zajrzy i coś powie. W końcu minęło już prawie 6 lat więc może zarysowania tak jak zapewniał producent zeszły?? Szczerze mówiąc wygląda to strasznie, jak będę miał chwilkę to cyknę zdjęcie i podeślę. Dla porównania mam kostkę mniej renomowanej firmy, która była też przewożona na paletach i tak strasznie nie wygląda. Na mokrej kostce tego nie widać. Dzięki za odp. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts