wudzitsu 31.01.2015 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Witam, Nazywam się Sebastian i proszę o pomoc. Zakupiłem meble do sypialni jak na załączonym obrazku. Jest to moje pierwsze własne pomieszczenie, na obrazku aranżacja kompletnie mi się nie podoba. Prosiłbym o rady jakie panele oraz kolory ścian / tapety dobrać do nich, nie znam się niestety na tym i nie mogę sobie tego wyobrazić - nie mam wizji. Pokój jest mały, 10 m2 (wszystkie meble prócz pokazanej garderoby się w nim znajdą). Będę wdzięczny za każde rady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 31.01.2015 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 przede wsztstkim pokaż ten pokój,podaj jego dokładne wymiary,I powiedz, co lubisz, jakie są Twoje zainteresowania i jakie wnetrza podobają się Tobie.Tu jest tyle dziewczyn z talentem, że po powyzszych informacjach, z pewnością pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts