kamilaaa 01.02.2015 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Witam jestem nowa na tym forum więc jeśli źle umieszczam post proszę mnie przekierować. Mam do was pytanie czy kominek wolnostojące (koza) można zabudować tak by ładniej się prezentował i w jaki sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 01.02.2015 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 po co zabudowywać? wydaj 2 razy więcej jak miałaś zamiar i będziesz miała ładniejszą kozę niż polowa Twych sąsiadów co posiadają kominki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaaa 01.02.2015 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 ale właśnie mój problem jest taki, że mam niedawno kupioną kozę;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts