Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Babie Lato w Królestwie Pruskim

Recommended Posts

zaba_gonia - do płytek można dokupić dekory (dzbanuszki, czajniczki itp), ale moja dekoratorka (małżonka) zrezygnowała z tych wodotrysków. Piękno ma być w prostocie.

alfreda - okna to najzwyklejsza sosna. Postanowiliśmy zbliżać się do natury, nie obawiamy się tradycyjnych materiałów. W poniedziałek lub wtorek mają zamontować parapety. Postaram się wkleić fotki.

Pozdrawiam

I bardzo słusznie! Macie bardzo dobry gust i te okna sosnowe!!!!

Stawiacie na naturalne materiały i prostotę. Popieram Wasz wybór!!

Pozdrawiam :D

• Odpowiedzi 540
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Rafałku, bardzo dziękuję za komentarz, ale omyłkowo wpisałeś je w moim dzienniku! Prosze Cię, usuń je jak najszybciej, bo zaraz wklejam nowe zdjęcia i wtedy już nie będzie można usunąć!!! :(

moderator czuwa...

pozdrawiam

m.

Maksiu, DZIĘKI :lol: Jesteś wszechmocny i.....doskonale odróżniasz kolory.... :D :D :D

Rzeczywiście, parapet w kotłowni chyba ma najładniejszy kolor, ale pozostałe też są bardzo ładne. :D

Radzisz, żeby na etapie stawiania ścian, brać pod uwagę rozmiar płytek. Ale skąd mam wiedzieć, jakie za rok, albo dwa, będą mi się podobały????

Przecież kafle mają różny wymiar.

Pozrowionka :D

Ale skąd mam wiedzieć, jakie za rok, albo dwa, będą mi się podobały????

Przecież kafle mają różny wymiar.

No i to włąaśnie dodaje uroku całej sprawie :lol: :lol: 8)

Ale zapomniałam jeszcze napisać, że nie mam jeszcze ścian działowych. Mogę jeszcze uniknąć problemów, pod warunkiem, że juz teraz zdecyduję się na konkretne płytki

:lol: