zaba_gonia 02.07.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 zaba_gonia - do płytek można dokupić dekory (dzbanuszki, czajniczki itp), ale moja dekoratorka (małżonka) zrezygnowała z tych wodotrysków. Piękno ma być w prostocie. alfreda - okna to najzwyklejsza sosna. Postanowiliśmy zbliżać się do natury, nie obawiamy się tradycyjnych materiałów. W poniedziałek lub wtorek mają zamontować parapety. Postaram się wkleić fotki. Pozdrawiam I bardzo słusznie! Macie bardzo dobry gust i te okna sosnowe!!!! Stawiacie na naturalne materiały i prostotę. Popieram Wasz wybór!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.07.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Rafałku, bardzo dziękuję za komentarz, ale omyłkowo wpisałeś je w moim dzienniku! Prosze Cię, usuń je jak najszybciej, bo zaraz wklejam nowe zdjęcia i wtedy już nie będzie można usunąć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.07.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Rafałku, bardzo dziękuję za komentarz, ale omyłkowo wpisałeś je w moim dzienniku! Prosze Cię, usuń je jak najszybciej, bo zaraz wklejam nowe zdjęcia i wtedy już nie będzie można usunąć!!! moderator czuwa... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.07.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Rafałku, bardzo dziękuję za komentarz, ale omyłkowo wpisałeś je w moim dzienniku! Prosze Cię, usuń je jak najszybciej, bo zaraz wklejam nowe zdjęcia i wtedy już nie będzie można usunąć!!! moderator czuwa... pozdrawiam m. Maksiu, DZIĘKI Jesteś wszechmocny i.....doskonale odróżniasz kolory.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 04.07.2005 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Dzięki i przepraszam Przez te upały jestem strasznie zakręcony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.07.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Ładnie się prezentują Twoje okna. Rozwaliły mnie opisy jak ekipa przyjechała i zobaczyła, że wytynkowane. Skąd ja znam takie podejście? Kiedy wreszcie takie ekipy znikną z rynku - chyba nieprędko To kiedy się wprowadzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.07.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Rzeczywiście, parapet w kotłowni chyba ma najładniejszy kolor, ale pozostałe też są bardzo ładne. Radzisz, żeby na etapie stawiania ścian, brać pod uwagę rozmiar płytek. Ale skąd mam wiedzieć, jakie za rok, albo dwa, będą mi się podobały???? Przecież kafle mają różny wymiar. Pozrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 06.07.2005 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ale skąd mam wiedzieć, jakie za rok, albo dwa, będą mi się podobały???? Przecież kafle mają różny wymiar. No i to włąaśnie dodaje uroku całej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.07.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ale skąd mam wiedzieć, jakie za rok, albo dwa, będą mi się podobały???? Przecież kafle mają różny wymiar. No i to włąaśnie dodaje uroku całej sprawie Ale zapomniałam jeszcze napisać, że nie mam jeszcze ścian działowych. Mogę jeszcze uniknąć problemów, pod warunkiem, że juz teraz zdecyduję się na konkretne płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 06.07.2005 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Nie myślisz perspekytywicznie... moja żona już od jesieni myslałą o płytkach... W zimie to miałem już dosyć tego tematu do tego stopnia, że na widok płytek robiłem się lekko agresywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.07.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Rafałku, w ostatnim Muratorze zamieszczono Twoją wypowiedź odnośnie ogrodzenia....choć krótką, ale zawsze..... JESTES SŁAWNY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 08.07.2005 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Skromnie mówiąc to już nie pierwszy raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.07.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Skromnie mówiąc to już nie pierwszy raz... Fju, fju...... Toż Ty karierę robisz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.07.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 bo do Czernobyla był jeden krok ). Dobrze, że jednego zabrakło bo strach pomyśleć co by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Rafałku, co to za płytki w Twoim wc? Bardzo mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 12.07.2005 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Rafałku, co to za płytki w Twoim wc? Bardzo mi się podobają. Jest to MADEA z CERSANITU http://www.cersanit.kielce.com.pl/product_b.php?mod=s_prod&idz=3011828af94c012d0dd5e291a857df93&prod_dzial_id=6&ig=1&k=20&lang=pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Dzięki, już sobie oglądam te płyteczki. Pozdrawiam. Acha, parapety są super - i ten do kotłowni i te do reszty domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.07.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Ty się ciesz, że żyjesz, bo kto by po dzienniku klikał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.07.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 A kiedy będą nowe zdjęcia???????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 15.07.2005 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Tak szybko jak Twoje... Wiem wiem, że obiesuję, ale za to wklejam ostatnio po 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts