Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Babie Lato w Królestwie Pruskim

Recommended Posts

• Odpowiedzi 540
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć RAFAŁEK :D :D :D

Nie było mnie tyle czasu, a tu tyle się pozmieniało że HOHO :o :o :o . Nie wiem co powiedzieć chyba tylko że coraz ładniej to wszystko wygląda materiały na wykończenie piękne, okna jak widać po leśniczemu :wink: drewniane, a nie plastyki i to się chwali :D oczywiście parapety również w niezłym stylu. Chałupka jednym słowem piękna i robi się coraz bardziej piękniejsza. Tylko pozazdrościć pięknie wykończonego domku i tylko żal że na żywo nie można zobaczyć i poczuć klimatu. Chyba że jakbym jechał do domu do żony to może bym skręcił i ............ :D :D :D :D . No ale wszystko mi się podoba a no i teraz będę miał lepszy kontakt bo chociaż niewidoczny na gg to jestem i będę mógł częściej pogadać

Pozdrawiam

Tylko pozazdrościć pięknie wykończonego domku i tylko żal że na żywo nie można zobaczyć i poczuć klimatu. Chyba że jakbym jechał do domu do żony to może bym skręcił i ............ :D :D :D :D . No ale wszystko mi się podoba a no i teraz będę miał lepszy kontakt bo chociaż niewidoczny na gg to jestem i będę mógł częściej pogadać

Jak będziesz/będziecie przejeżdzać, to zapraszamy serdecznie.

Gartuluję pięknego Fokewulf'a - pęknie się Wam udał. :wink:

Pozdrawiam

Jak tak sobie ogladałam zdjęcia z Twojej budowy lekko się rozmarzyłam....kiedy u mnie tak będzie. Bardzo fajnie tam u Ciebie.

Szybciej niż się spodziewasz. Jakieś 1,5 roku temu marzyło nam się postawienie stanu surowego otwartego i potem jakoś to będzie, nigdy bym nie uwierzył, że już za chwileczkę możemy zamieszkać W zasadzie to niecałe 2 sezony... Trzeba wierzyć.

Pozdrawiam

Jak tak sobie ogladałam zdjęcia z Twojej budowy lekko się rozmarzyłam....kiedy u mnie tak będzie. Bardzo fajnie tam u Ciebie.

Szybciej niż się spodziewasz. Jakieś 1,5 roku temu marzyło nam się postawienie stanu surowego otwartego i potem jakoś to będzie, nigdy bym nie uwierzył, że już za chwileczkę możemy zamieszkać W zasadzie to niecałe 2 sezony... Trzeba wierzyć.

Pozdrawiam

Tak szczerze to myślę, że u nas będzie tak za miesiąc. Niecierpliwię się bo te tynki wciąż kładą i kładą .

Kolor płytek też super! Nie trzeba będzie często sprzątać.... :lol:

I o to właśnie chodziło :D

Masz fajne błotko!!!! :lol: :lol:

No w końcu jesteś fachowcem w tych sprawach... :wink:

No to kiedy przeprowadzka?

Wrzesień na horyzoncie.

Ale u Was też robota idzie że aż miło. Ciesz się chwilą spokoju - potem brakuje energii - zima się przydaje na regenerację sił.

Pozdrawiam

Witaj Rafale

Wreszcie nadrobiłam zaległości w cztaniu Twojego dziennika, no cóz jestem pod wrażeniem, parapety śliczne, a chata wewnątrz przestronna, mój mąż powiedział, że nasza przy Twoim to jak piwnica w bloku :( oczywiście czytaliśmy z mężem opis uruchomienia reaktora, zwijalismy się ze śmiechu :D :D masz dar do pisania komediowych scenek.

No i te zdjęcia z kotłowni dedykowane dla mnie :D powaliły mnie na podłogę, pozwoliłam sobie ściągnąc na dysk bo będę pokazywać instalatorowi jak ma wyglądać kotłownia (chyba, że są zastrzeżone prawami autorskimi :wink: , ściągnęłam również opis tej kotłowni :lol:

Dzięki za fotki pozdrowionka i udanej przeprowadzki

Bardzo podoba mi się wasz domek, może dlatego,że mamy podobne gusta. :D .Uważam,że twój dziennik jest jednym z lepszych na tym forum.Czytając go, świetnie się bawię.Pisz i wklejaj zdjęcia.Czekam z niecierpliwoscią.

Cieszę się, że Ci się podoba mój dziennik.

Będę pisał i wklejał. Jest jeszcze wiele do zrobienia.

Pozdrawiam

Na wstępie oficjalnie zaprzeczam, jakoby w dzisiejszym odcinku miały być jakieś fotki.

:cry: :cry: :cry: :cry:

wyłożyliśmy na ziemi palety, których za nic nikt nie chciał zabrać.

Pamiętam moje początki z paletami :roll: . Pan z hurtowni straszył,że trzeba zwrócić bo kaucję policzą. Byłam gotowa przy nich spać. Do dziś leżą na budowie nienaruszone. No może parę z nich zostało zdemontowanych bo budowlańcy potrzebowali.

no rafałku, jak popatrze za okno, to też zaczynam myslec o zimowaniu :( a tu urlop jeszcze przede mną... mam nadzieje ze nie będę musiała w sierpniu jeździć na nartach :wink: :lol:

No ale jak tak sobie o pracach ze sezonową szopka poczytałam to sie utwierdziłam, ze jednak nie wyrzucilismy pieniążków w błoto i praca tez nie byla bezsensowna ( a takie zarzuty odpierałam ze strony mojego Kochanego :wink: ) robiąc taka porządną altanke, która jak widac nigdy nie wiadomo kiedy stanie się bardzo potrzebna :) a i chyba nie bez powodu sie mówi "prowizorki są najtrwalsze" :) :) :) no i oby stała jeszcze długo, długo, długo!!! :):):)

pozdrawiam serdecznie!!

(tez juz bym chciala gromadzic drewno na zimę do kominka... :( a ja nawet jeszcze kominów nie mam :( )