Gość M@riusz_Radom 19.07.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Tragizujesz Dziennik się super czyta a co najwazniejsze są w nim ZDJĘCIA - a tylko takie dzienniki czytam regularnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 19.07.2005 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Tak tak - z tymi fotkami to macie rację. Sam zauważyłem wzrost poczytności wraz ze wzrostem ilości fotek.Pozdrawiam i cieszę się, że Wam się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meserchmit 21.07.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Cześć RAFAŁEK Nie było mnie tyle czasu, a tu tyle się pozmieniało że HOHO . Nie wiem co powiedzieć chyba tylko że coraz ładniej to wszystko wygląda materiały na wykończenie piękne, okna jak widać po leśniczemu drewniane, a nie plastyki i to się chwali oczywiście parapety również w niezłym stylu. Chałupka jednym słowem piękna i robi się coraz bardziej piękniejsza. Tylko pozazdrościć pięknie wykończonego domku i tylko żal że na żywo nie można zobaczyć i poczuć klimatu. Chyba że jakbym jechał do domu do żony to może bym skręcił i ............ . No ale wszystko mi się podoba a no i teraz będę miał lepszy kontakt bo chociaż niewidoczny na gg to jestem i będę mógł częściej pogadać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 22.07.2005 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Tylko pozazdrościć pięknie wykończonego domku i tylko żal że na żywo nie można zobaczyć i poczuć klimatu. Chyba że jakbym jechał do domu do żony to może bym skręcił i ............ . No ale wszystko mi się podoba a no i teraz będę miał lepszy kontakt bo chociaż niewidoczny na gg to jestem i będę mógł częściej pogadać Jak będziesz/będziecie przejeżdzać, to zapraszamy serdecznie. Gartuluję pięknego Fokewulf'a - pęknie się Wam udał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.07.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Kowal_łod_noży, a co ten wilkołaczek taką minę robi jak by cyca zobaczył. Głodny, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.07.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Jest już prawie pewne, że w salonie będą Pergo... tylko kto je przytnie do tego esssa Ja bardzo chętnie.....ale nie mam czasu, przykro mi . Jak tak sobie ogladałam zdjęcia z Twojej budowy lekko się rozmarzyłam....kiedy u mnie tak będzie. Bardzo fajnie tam u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 22.07.2005 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Jak tak sobie ogladałam zdjęcia z Twojej budowy lekko się rozmarzyłam....kiedy u mnie tak będzie. Bardzo fajnie tam u Ciebie. Szybciej niż się spodziewasz. Jakieś 1,5 roku temu marzyło nam się postawienie stanu surowego otwartego i potem jakoś to będzie, nigdy bym nie uwierzył, że już za chwileczkę możemy zamieszkać W zasadzie to niecałe 2 sezony... Trzeba wierzyć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.07.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Jak tak sobie ogladałam zdjęcia z Twojej budowy lekko się rozmarzyłam....kiedy u mnie tak będzie. Bardzo fajnie tam u Ciebie. Szybciej niż się spodziewasz. Jakieś 1,5 roku temu marzyło nam się postawienie stanu surowego otwartego i potem jakoś to będzie, nigdy bym nie uwierzył, że już za chwileczkę możemy zamieszkać W zasadzie to niecałe 2 sezony... Trzeba wierzyć. Pozdrawiam Tak szczerze to myślę, że u nas będzie tak za miesiąc. Niecierpliwię się bo te tynki wciąż kładą i kładą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.07.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Bardzo podoba mi się ta fala! Tylko nie wiem, gdzie znajdziesz chętnego fachowca? Kolor płytek też super! Nie trzeba będzie często sprzątać.... Masz fajne błotko!!!! No to kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 22.07.2005 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Kolor płytek też super! Nie trzeba będzie często sprzątać.... I o to właśnie chodziło Masz fajne błotko!!!! No w końcu jesteś fachowcem w tych sprawach... No to kiedy przeprowadzka? Wrzesień na horyzoncie. Ale u Was też robota idzie że aż miło. Ciesz się chwilą spokoju - potem brakuje energii - zima się przydaje na regenerację sił. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.07.2005 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Rafałek prace idą do przodu i bardzo dobrze Coraz pikniej zaczyna sie robić Ale okna to masz naprawdę super od zewnątrz i od środka fajnie sięprezentują Marzysz o widoku na gwiazdy z wanny Nie za dobrze ci będzie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 23.07.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Witaj Rafale Wreszcie nadrobiłam zaległości w cztaniu Twojego dziennika, no cóz jestem pod wrażeniem, parapety śliczne, a chata wewnątrz przestronna, mój mąż powiedział, że nasza przy Twoim to jak piwnica w bloku oczywiście czytaliśmy z mężem opis uruchomienia reaktora, zwijalismy się ze śmiechu masz dar do pisania komediowych scenek. No i te zdjęcia z kotłowni dedykowane dla mnie powaliły mnie na podłogę, pozwoliłam sobie ściągnąc na dysk bo będę pokazywać instalatorowi jak ma wyglądać kotłownia (chyba, że są zastrzeżone prawami autorskimi , ściągnęłam również opis tej kotłowni Dzięki za fotki pozdrowionka i udanej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamcia 23.07.2005 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Bardzo podoba mi się wasz domek, może dlatego,że mamy podobne gusta. .Uważam,że twój dziennik jest jednym z lepszych na tym forum.Czytając go, świetnie się bawię.Pisz i wklejaj zdjęcia.Czekam z niecierpliwoscią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 24.07.2005 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Bardzo podoba mi się wasz domek, może dlatego,że mamy podobne gusta. .Uważam,że twój dziennik jest jednym z lepszych na tym forum.Czytając go, świetnie się bawię.Pisz i wklejaj zdjęcia.Czekam z niecierpliwoscią. Cieszę się, że Ci się podoba mój dziennik. Będę pisał i wklejał. Jest jeszcze wiele do zrobienia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.07.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Ze zdjęcia na zdjęcie utwierdzasz mnie w przekonaniu, że fotograf z Ciebie pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.07.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Na wstępie oficjalnie zaprzeczam, jakoby w dzisiejszym odcinku miały być jakieś fotki. wyłożyliśmy na ziemi palety, których za nic nikt nie chciał zabrać. Pamiętam moje początki z paletami . Pan z hurtowni straszył,że trzeba zwrócić bo kaucję policzą. Byłam gotowa przy nich spać. Do dziś leżą na budowie nienaruszone. No może parę z nich zostało zdemontowanych bo budowlańcy potrzebowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 26.07.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 no rafałku, jak popatrze za okno, to też zaczynam myslec o zimowaniu a tu urlop jeszcze przede mną... mam nadzieje ze nie będę musiała w sierpniu jeździć na nartach No ale jak tak sobie o pracach ze sezonową szopka poczytałam to sie utwierdziłam, ze jednak nie wyrzucilismy pieniążków w błoto i praca tez nie byla bezsensowna ( a takie zarzuty odpierałam ze strony mojego Kochanego ) robiąc taka porządną altanke, która jak widac nigdy nie wiadomo kiedy stanie się bardzo potrzebna a i chyba nie bez powodu sie mówi "prowizorki są najtrwalsze" :) no i oby stała jeszcze długo, długo, długo!!! :) pozdrawiam serdecznie!! (tez juz bym chciala gromadzic drewno na zimę do kominka... a ja nawet jeszcze kominów nie mam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 28.07.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 podziwiam zdjęcia - ich jakość i sozystośc kolrów - np. motylka. Jakim aparatem wykonane - jeśli to nie tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 28.07.2005 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Aparat taki sobie - MINOLTA Z3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.07.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Aparat taki sobie - MINOLTA Z3 Oj tam taki sobie, dla mnie jest super. Może dlatego, że kupiłam taki sam tydzień temu i jeszcze nie znam wszystkich jego możliwości i nadal się cieszę jak odkryję w nim nową funkcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts