Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Babie Lato w Królestwie Pruskim

Recommended Posts

• Odpowiedzi 540
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Rafałek pięknie u ciebie :o :o

A ja glupia myślałm, ze nigdzie nie ma takich pięknych lasów jak u nas na Podlasiu i Mazurach a tu co :-? :-?:o

Las to jest cudo 8) jedno z najcudniejszych na świecie :-? :p

Ogólnie masz domek w cudnym zakątku :p

I domek jest piękny 8)

Ps. czy możesz napisac ile płaciłeś za okienko z łukiem :-? :roll: :roll:

Dokłądnie ile kosztowało to ciężko napisać, bo nie pamiętam wyceny poszczególnych okien. Jak mnie pamięć nie myli to około 600 zł i to tylko dla tego, że jest rozwierne a nie rozwiernouchylne. Jednak dziś bym się chyba nie zastanawiał i wziął to drugie - ale pewnie potem (czyli za kilka dni) zabrakło by mi tych pieniędzy, ech pewnie i tak zabraknie...

Co do lasu to są bardzo puszczańskie fragmenty Puszczy Noteckiej. Te na fotkach to jedne z moich ulubionych. Moze nie tak zielone, ale mają w sobie to coś... a tak na marginesie to zachodnia granica z 1939 roku. Kilka lat temu można było znaleźć jeszcze kamienie graniczne z oznaczeniami itp.

Rafałek- jak ja słyszę o Twoich cenach to zawsze`mnie trzęsie. Ja za swoje plastiki łukowe zapłaciłam po 800 za każde :evil: A i tak się cieszyłam, bo nikt poza tą firmą nie był w stanie aż tak wygiąć łuku (za mały promień i przy dzisiejszych szerokich profilach nie do uzyskania).

Okolica cudna- u nas jest podobnie :lol:

Rafałek, Ty lepiej rzeczywiście przeproś TPSA. :-?

Przyznaj sie do galopujacego Alzhaimera

i koniecznie nie omieszkaj napisać listu pochwalnego na pracowników (bo przecież juz się na nich poskarżyłeś).

No i koniecznie kwiatki - najlepiej dla wszytskich pań, bo nie wiadomo dzieki której "wznawiają" ci procedurę.

A dla panów najlepiej flaszkę, albo - co tam - po dwie.

I pamiętaj - lepiej bądź juz grzeczny bo jeszcze Cię odłączą :wink:

• 2 weeks później...

Widzę Rafałku, że u Ciebie praca goni pracę. Nic się nie martw! Jak nie zdążysz do przeprowadzki, to weźmiesz się za robotę w przerwie między poranną kawką na tarasie, a pysznym obiadkiem, przyrządzonym przez zonę w pięknej kuchni.

Właśnie pokażesz ją????Chodzi mi o kuchnię, choć żonę też możesz.....albo najlepiej, żonę w kuchni. :lol:

Rafałek bardzo mi sie podobaja zielone pokoje dzieci 8) Co to za kolor jakiś taki fajny ten zielony :roll:

Ogólnie macie już fajnie coraz bardziej, a w blokach straszny chłód też marznę :( ztym że pomyśl, że ty juz za .................................. kilka dni bedziesz miał własne ciepełko :p

Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystko aby na czas jak najwięcej udało wam się zrobić 8)

A jakbyś tak zaczął od dupy Maryni.

Tzn. przy promocji Neostrady, albo innego tepsowego stwora, podpisał w jakim błękitnym punkcie umowę. Oni jąwtedy muszą wykonać, a jak wykonają to ty wtedy przeniesienie numeru. Hę? :roll: 8) :lol:

A o tym nie pomyślałem - trzeba będzie to sprawdzić...

Tab - płytki są z Cerradu z Radomia - http://www.cerrad.com

Pozdrawiam