bikosa 02.09.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Aha- co do gzymsów to powiem ci jutro jak zmierzę swoje Z panelami poprostu sie zdziwiłam- bo wcześniej mówiłeś o wersji wypasionej- deska i tańszej-panele. Stąd pytanie. Bardzo mi się podobają Te panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.09.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Rafałek pięknie u ciebie A ja glupia myślałm, ze nigdzie nie ma takich pięknych lasów jak u nas na Podlasiu i Mazurach a tu co są Las to jest cudo jedno z najcudniejszych na świecie Ogólnie masz domek w cudnym zakątku I domek jest piękny Ps. czy możesz napisac ile płaciłeś za okienko z łukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 05.09.2005 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Dokłądnie ile kosztowało to ciężko napisać, bo nie pamiętam wyceny poszczególnych okien. Jak mnie pamięć nie myli to około 600 zł i to tylko dla tego, że jest rozwierne a nie rozwiernouchylne. Jednak dziś bym się chyba nie zastanawiał i wziął to drugie - ale pewnie potem (czyli za kilka dni) zabrakło by mi tych pieniędzy, ech pewnie i tak zabraknie... Co do lasu to są bardzo puszczańskie fragmenty Puszczy Noteckiej. Te na fotkach to jedne z moich ulubionych. Moze nie tak zielone, ale mają w sobie to coś... a tak na marginesie to zachodnia granica z 1939 roku. Kilka lat temu można było znaleźć jeszcze kamienie graniczne z oznaczeniami itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.09.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 1. Jestem po urlopie - może w końcu odpocznę... To mnie rozwaliło. Nic dodać nic ująć. Dosyć typowe u budujących Życzę abyś jeszcze załapał się na ciepłe dni z piwkiem na tarasie ... POZDRAWIAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 06.09.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Rafałek- jak ja słyszę o Twoich cenach to zawsze`mnie trzęsie. Ja za swoje plastiki łukowe zapłaciłam po 800 za każde A i tak się cieszyłam, bo nikt poza tą firmą nie był w stanie aż tak wygiąć łuku (za mały promień i przy dzisiejszych szerokich profilach nie do uzyskania). Okolica cudna- u nas jest podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 12.09.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Rafałek, a może teściowi chodziło o piwko w męskim towarzystwie? Wiesz jak budowlabiec z budowlańcem na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 12.09.2005 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Jak przyniesie to i chętnie wypiję A co u Ciebie? Dziennik jakoś się nie rozwija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 12.09.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Ząb zupa zębowa. Zasobu cały czas uwalniam i jakoś uwolnić nie mogiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.09.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Rafałek, Ty lepiej rzeczywiście przeproś TPSA. Przyznaj sie do galopujacego Alzhaimera i koniecznie nie omieszkaj napisać listu pochwalnego na pracowników (bo przecież juz się na nich poskarżyłeś). No i koniecznie kwiatki - najlepiej dla wszytskich pań, bo nie wiadomo dzieki której "wznawiają" ci procedurę. A dla panów najlepiej flaszkę, albo - co tam - po dwie. I pamiętaj - lepiej bądź juz grzeczny bo jeszcze Cię odłączą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 12.09.2005 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Kolega w pracy się śmieje, że pewnie już wcześniej mnie odłączyli i dla tego nie mogli się ze mną skontaktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.09.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Widzę Rafałku, że u Ciebie praca goni pracę. Nic się nie martw! Jak nie zdążysz do przeprowadzki, to weźmiesz się za robotę w przerwie między poranną kawką na tarasie, a pysznym obiadkiem, przyrządzonym przez zonę w pięknej kuchni. Właśnie pokażesz ją????Chodzi mi o kuchnię, choć żonę też możesz.....albo najlepiej, żonę w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.09.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Rafałek bardzo mi sie podobaja zielone pokoje dzieci Co to za kolor jakiś taki fajny ten zielony Ogólnie macie już fajnie coraz bardziej, a w blokach straszny chłód też marznę ztym że pomyśl, że ty juz za .................................. kilka dni bedziesz miał własne ciepełko Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystko aby na czas jak najwięcej udało wam się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 27.09.2005 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Dzięki za miłe słowa. Postaram się w wolnym ( ) czasie machnąć fotki z kuchni. Kolory ścian są zdaniem żony ( i nie tylko) lekko przekłamane. Ale z moich obserwacji wynika, że zmieniają się stale w zależności od położenia słońca. Całkiem to ciekawe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 27.09.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Rafalku, domek super, własnie przeczytałam Twój dziennik. I oczywiście mam pytanko - jakiej firmy masz płytki na kominie, jesli to nie tajemnica? Własnie muszę jakąś wybrać, ciężko zdecydować się, a Twoja wpadła w oko Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.09.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 A jakbyś tak zaczął od dupy Maryni. Tzn. przy promocji Neostrady, albo innego tepsowego stwora, podpisał w jakim błękitnym punkcie umowę. Oni jąwtedy muszą wykonać, a jak wykonają to ty wtedy przeniesienie numeru. Hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 28.09.2005 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 A jakbyś tak zaczął od dupy Maryni. Tzn. przy promocji Neostrady, albo innego tepsowego stwora, podpisał w jakim błękitnym punkcie umowę. Oni jąwtedy muszą wykonać, a jak wykonają to ty wtedy przeniesienie numeru. Hę? A o tym nie pomyślałem - trzeba będzie to sprawdzić... Tab - płytki są z Cerradu z Radomia - http://www.cerrad.com Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.09.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 A czy można zgłosić sięze stanem licznika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 28.09.2005 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 MIałem spisany, ale stwierdzili, że sami przyjadą, bo może trzeba będzie coś jeszcze dopląbować lub coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.10.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 To już gratulować można Nareszcie się doczekaliście Życzę jak najszybszego dojścia do ładu i porządku w nowym domku Pozdrowienia dla całej rodzinki i dużo szczęsliwości w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 03.10.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Raz jeszcze gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts