magi 17.08.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Super fotki ale gruzu to rzeczywiście masz jak na lekarstwo ja budowałam z bk i mam 50 razy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 17.08.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 u mnie też byłoby więcej gruzu i innych odpadów, ale mam majstra który wszystko praktycznie zbiera i zabiera. taki chomik tylko po co mu te skrawki?trzymam kciuki za dalsze sukcesy budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 17.08.2004 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Dzięki za Wasze słowa. Ten gruz to jest dowód dla tych którzy rozpowiadają, że przy budowaniu z PH jest go dużo... A tak dodatkowo to się cieszę, że ktoś pisze, bo widzę ciągle, że czytaćie ale jakoś cisza nic, może się Wam nie podoba czy co? I pisać się odechciewa, a tu taka niespodzianka Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.08.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 A moze trafiłeś na nieszalonego kierowcę, ładną drogę (małodziurną znaczy) i w niedalekiej odległości od cegielni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 20.08.2004 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Kroyena wszędzie mam minimum 100 km i więcej. Ale jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.08.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Toś fuksiarz i tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 20.08.2004 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 zne drewniane okna w przyzwoitej cenie - wychodzą taniej niż wiele plastików, do tego mają drzwi. Firma z tradycjami. Na razie znalazłem jedną osobę która ma jakieś zastrzeżenia, ale jak prosiłem by dokładnie opisała problem to facet powiedział, że nie wie. No to co ? Będziemy zamawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.08.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 A tak dodatkowo to się cieszę, że ktoś pisze, bo widzę ciągle, że czytaćie ale jakoś cisza nic, może się Wam nie podoba czy co? I pisać się odechciewa, a tu taka niespodzianka Wszystko się tak podoba, że dech zapiera i słów brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 20.08.2004 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Was to widzę trzeba za języki ciągnąć. U nas dzisiaj pada i mam nadzieję, że do jutra przejdzie i moje chłopaki wrócą na dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.08.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 rafałek - właśnie przeczytałam Twój dziennik - czyta się extra Nie zazdroszczę Ci początkowych problemów ale widzę, że reszta budowy przebiega sprawnie Trzymam kciukasy za dalsze prace Będzie dobrze zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 31.08.2004 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 troszku mnie przytkałoWidziałem ten projekt pare razy nawet wszedł do naszej 10 najlepszyh ale na zywo wygląda jeszcze lepiej.A jakie tempo budowy pogratulować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 31.08.2004 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Z dnia na dzień wygląda coraz lepiej. Już pół domu pod papą, a dziś przywożą pierwsze dachówki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 31.08.2004 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Rafałek z tego co wyczytałem masz mieszkalne poddasze.Czy jest szansa abyś umieścił w dzienniku jakiś jego szkic, rozkład i wielkość pomieszczeń. Napisz też co zmieniliście do projektu pierwotnego.Czy dostałeś projekt poddasza z pracowni czy musiałeś go robić indywidualnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 31.08.2004 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Szkic postaram się umieścić, ale nie wiem czy dziś mi się uda. Adaptacja poddasza jest już gotowa z projektem i w cenie. Jedyne co dorobiliśmy to przejście z pralni na strych nad garażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.09.2004 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 dobre z tym paleniem, dobre ja jakoś nie wpadłam na pomysł by oglądć nasz dym z góry...przy wylocie z komina pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.09.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 no masz fantazję nie powiem. już nie wystarcza kawałek własnej ziemi, nieba, teraz dołączył dym. mnie się podoba - kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.09.2004 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 rafałek - chyba jesteś jedyny, który w ten sposób sprawdzał komin Niezły pomysł A Wasza chałupka coraz lepiej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 02.09.2004 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Obiecany rzut poddasza: http://www.europartner.com.pl/katastrofa/Babie_Lato_pod.gif To jest oryginał - my mamy odbicie lustrzane, ale nie chciało mi się odbijać (wymiary byłyby gorzej odczytywalne)Przypominam, że z pomieszczenia 22 mamy przejści do strzyszku nad garażem. Jest ono gdzieś w dzienniku na fotkach. Pozdrawiam Zmieniłęm obrazek na link, nie będzie rozpychał strony, a imniatura i tak jest nieczytelna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.09.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Chałupka nabrała kształtów, super wygląda. Co do palenia w kominie to muszę powiedzieć, że moja druga połówka też sprawdzała ciąg ale na dach nie właził bo padało a kto wie co byłoby gdyby było sucho Natomiast żonie się nie dziwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.09.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 może Budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts