Aga J.G 13.05.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Rafałek Ty nas tu w kompleksy powpędzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 13.05.2006 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 I wszystko wiesz Wszystkiego nie wiem, bo nikt nie wie. Ostatnio w jednym wątku coś źle sprawdziłęm (tylko w internecie - a tam było źle) i dałem ciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.05.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 ale fajnie sobie mieszkacie pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 16.05.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Rafałek jak zobaczyłam tą plagę chrabąszczy to aż mi ciarki przeszły jak ja się tego boooooję dobrze, że u mnie spokój z tym owadem, ale za to plaga muszek obecna cholera mnie trafia z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.05.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Chrabąszcze wyglądają jak przysmak z Meksyku U nas na szczęście nie ma nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 17.05.2006 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Z meszkami to jest nieźle... wczoraj wybrałem się do aptek na poszukiwania mojego sprawdzonego AUtanu i co... nic. Kupiłęm jakiegoś Brosa w spray'u i Pani powiedział mi w aptece, że i tam powinienem się cieszyć bo jeszcze dwa dni temu nic na meszki i komary nie było. Dziś sprawdzę jak toto działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 19.05.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Rafałek to znowu ja z pytaniami. Pamiętam, że ktoś miał podobny kolor okien do moich i właśnie znalazłam to TY , śliczne . Ale ja z innej beczki, powiedz mi, na ile cm robiłeś wylewkę ( z ociepleniem podłogówką itp) wiesz bo mi facet obliczył 17 cm !! i jak przywieźli mi drzwi tarasowe i jak zobaczyłam tą dziurę pod wylewkę to zamarałam z przerażenia. I teraz jeszcze mogę to jakoś załagodzić ale do drzwi zew. muszę już podać koniecznie dobrą wysokość. Dlatego pytam Ciebie bo ty robiłeś m.in. ogrzewanie podłogowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 19.05.2006 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Moje ogrzewanie podłogowe to tylko wspomaganie więc nie trzymam się żandych wytycznych. Pod podłogówką mam 5 cm styropianu - jakis taki specjalny z ekranem z folii aluminiowej. Na reszcie mam FS 20 też 5 cm. Na tym mam 5 cm wylewki zbrojonej siatką. Nic nie pęka i jest OK.WIele osób daje więcej styropianu, ale ja porównywałem u sąsiada i jakoś zimniej u nas nie ma, do tego jak masz podłogówkę jako główne ogrzewanie to zaleza sie dawać grubszą wylewkę bo lepiej akumuluje ciepło (ale też dłużej się nagrzewa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 19.05.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 rafałku wielkie dzięki jak zwykle mnie uspokoiłeś Ty masz 15 cm ja 17 cm oczywiśce wliczając w to panele albo kafelki. To spoko jadę zamawiać drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 30.05.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 rafałku gratulacje cierpliowści w walce z TPSA, wiem coś o tym a z tymi wiecznymi zaginięciami Twoich zgłoszeń, reklamacji to normalne masz rację tylko nasze rachunki im nigdy nie giną, wręcz przciwnie rosną w oczach. Widzsz oni dalej myślą, że są monopolistami i niestety są bo nie mają konkurencji pomimo iż są inne firmy. Rafałku życzę ci szybkiej realizacji zamówienia już bez przeszkód, mam nadzieję, że wreszcie uda im się odnaleźć Twoje zlecenia. Ale, że burel mają w papierach to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.05.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Myślę że poprostu oni klienta mają w ......., i tak czeka i tak czeka gdzie indziej nie pójdzie bo nie ma gdzie więc co im tam Ale Polska to dziwny kraj w którym My musimy żyć i się z tym zmagać Rafałku życzę Ci żeby Twoja sparwa w końcu zakończyła się pomyślnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 30.05.2006 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Dzięki za miłe słowa. Sprawę znowu popchnąłem od tyłu więc coś dziś będę wiedział. Najbardziej irytujące jest to popychanie, co by było gdybym nikogo nie znał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Dzięki za miłe słowa. Sprawę znowu popchnąłem od tyłu więc coś dziś będę wiedział. Najbardziej irytujące jest to popychanie, co by było gdybym nikogo nie znał? -Jak to co ??????????? -Czekałbyś, czekał i może w końcy byś się doczekał -albo i nie doczekał.... Zależy od systemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 31.05.2006 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Dzięki za miłe słowa. Sprawę znowu popchnąłem od tyłu więc coś dziś będę wiedział. Najbardziej irytujące jest to popychanie, co by było gdybym nikogo nie znał? -Jak to co ??????????? -Czekałbyś, czekał i może w końcy byś się doczekał -albo i nie doczekał.... Zależy od systemu Widocznie to taki MATRIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.06.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Dzięki za miłe słowa. Sprawę znowu popchnąłem od tyłu więc coś dziś będę wiedział. Najbardziej irytujące jest to popychanie, co by było gdybym nikogo nie znał? -Jak to co ??????????? -Czekałbyś, czekał i może w końcy byś się doczekał -albo i nie doczekał.... Zależy od systemu Widocznie to taki MATRIX Tylko czemu przyszło na żyć w tym MTRXIE Co firmy i ludzi zawsze jest tak że obrywają Ci którzy mają styczność z petentem - tak naprawdę nie są wiini ale nikt do prezesa nie pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 01.06.2006 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Słyszałem kiedyś o przypadku, że facet napisał do prezydenta Francji (albo do kogoś podobnego) jak to francuzi (bo to oni w końcu wykupili TPSA) odwalają kaszanę. Przyjechała podobno ekipa z Francji i zrobiła. TPSA nic nie wiedziała. Może to jest rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.06.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Słyszałem kiedyś o przypadku, że facet napisał do prezydenta Francji (albo do kogoś podobnego) jak to francuzi (bo to oni w końcu wykupili TPSA) odwalają kaszanę. Przyjechała podobno ekipa z Francji i zrobiła. TPSA nic nie wiedziała. Może to jest rozwiązanie? Może tojest jakiś pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.06.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Rafałek ale u ciebie w ogródku porządeczek, wszytko równiutko w rządkach No no podziwiam, kiedy ja doczekam takiego ogródka Piaskownica pewnie w odstawce ze wzgl;ędu na pogodę A rąbanie drewna w takim otoczniu to czysta przyjemnośc, ogólnie masz cudnie wokoł sibie tam, drzewa, krzewy, zwierzątka, raj prawdziwy A granit może na jakiś skalniak wykorzystać albo wydzilenie ścieżek w ogródku Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 07.06.2006 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 A granit może na jakiś skalniak wykorzystać albo wydzilenie ścieżek w ogródku No ja też myślę o ścieżkach lub jakimś miejsu do grilowania. Na skalniak to chyba lepiej okrągłe (zaokrąglone) Co do pracy - ciagle całą masa ale przy wczorajszym ociepleniu to faktycznie przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 07.06.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 rafałku te zdjęcia to jak katalog ogrodniczy, warzywka, owocki i trawka piękna podziwiam zapał plewienia tego bo ja tego nienawidzę Rafałku a te kamienie granitowe to wspaniały pomysł na skalniaczek jakiś albo jak będziesz miał oczko wodne to sobie na około poukładasz fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts