Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Babie Lato w Królestwie Pruskim

Recommended Posts

Jesli ktoś czyta jeszcze ten dziennik - odezwijcie się proszę.

I ja i ja... żaba :D :D Zawsze czytam twój dziennik :D

I jeszcze parę innych. Teraz jest taki wysyp dzienników, że większości nie czytam.

Do Ciebie zawsze zaglądam, bo kibicowałeś mi od początku :D

Wiata piękna , ale dlaczego aż taka duża :o

Roślinki piękne, mebelki również.

U Ciebie zawsze jest pięknie :D

Pozdrawiam :D

• Odpowiedzi 540
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

I ja i ja... żaba :D :D Zawsze czytam twój dziennik :D

I jeszcze parę innych. Teraz jest taki wysyp dzienników, że większości nie czytam.

Do Ciebie zawsze zaglądam, bo kibicowałeś mi od początku :D

Wiata piękna , ale dlaczego aż taka duża :o

Roślinki piękne, mebelki również.

U Ciebie zawsze jest pięknie :D

Droga Żabciu - na Ciebie zawsze mozna liczyc... :D

Co do wiaty - jest taka wielka, bo ma pomieścić drewno na dwa sezony... A jest tego trochę. W ubiegłym sezonie spaliłem conajmniej 16 m3 drewna.

Co do roslinak - już niebawem będzie ich jeszcze więcej a to za sprawą starań mojej żony.

Pozdrawiam

:lol: :lol: :lol:

Ale hajny z ciebie wieloryb Rafałku :wink: :wink: :wink: :wink:

Co do lasu to wczoraj przy okazji noclegu u mamy wybrałam sie dolasu na grzyby 8) ale sciółka jest tak przesuszona, ze nawet po tych obfitych deszczach nie ma sladu :-? Po prosty wióry 8) :(

Tak wczoraj myślałam, ze i mi pora odkryć tu blisko mnie jakieś lasy grzybowe albo wycieczkowe :wink:

Szczególnie, ze Jula jaest jak ja łazikiem :p :wink:

Pozdrówka 8) 8) 8)

U nas pora deszczowa zagościła już chyba na dobre. Jeśli nie pada to co najwyżej przez jeden dzień i taka właśnie była miniona sobota. W niedzielę od rana pada lub siąpi, ciśnienie paskudnie niskie, wszyscy chodzą ospali ale za to jest coraz większa szansa na grzyby. Jak będą to dam znać.

cześć Rafałku

przeglądając postępy budowy Tabalugi zaczęłam czytać twój dziennik budowy i jestem pod dużym wrażeniem bo macie taki fajny domek i tyle już zrobione. Moje gratulacje.My zaczynamy może na wiosnę (budujemy pistację). Ja bardzo choruję na wykusz i ten wasz jest superowy nie moge się doczekać kiedy będę miała taki. Mamy z mężem (alexy) zaproszenie do Tabalugi na budowę i chyba skorzystamy z niego.

Zyczę dużo sił w dalszym upiększaniu domu

pozdrawiam

Agatha

Witam i pozdrawiam

Przeczytałam dziś cały Twój dziennik, uśmiałam się momentami nieźle, gratuluję poczucia humoru i fajnego domku... Ja planuje rozpocząć budowę za rok, na razie walczę z papierkami. Przyjemną macie działeczkę, szkoda, ze ostatnio wstawiane fotki nie chcą mi sie otwierać...

Witam i pozdrawiam

Przeczytałam dziś cały Twój dziennik, uśmiałam się momentami nieźle, gratuluję poczucia humoru i fajnego domku... Ja planuje rozpocząć budowę za rok, na razie walczę z papierkami. Przyjemną macie działeczkę, szkoda, ze ostatnio wstawiane fotki nie chcą mi sie otwierać...

Witam i pozdrawiam.

Co do fotek... to trochę dziwne. Może dziś Ci się uda, bo u mnie się ładują.

Czy ktoś jeszcze ma może podobne problemy?

Pozdrawiam Wszystkich serdecznie