Aga J.G 30.12.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 http://epocztowki.radzionkow.pl/images/kartki/sylwester/sylwek5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 09.01.2007 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Tak dawno mnie nie było na forum (chyba uporalem się z tym nałogiem ) więc przepraszam i dopiero dziś dziekuję za życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.01.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 A musiałeś sie uporać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 10.01.2007 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 A musiałeś sie uporać Nie - samo jakoś wyszło. Zmieniam w pewnym sensie pracę - z biura w teren co doprowadza do sporadycznego kontaktu z komputerem. W domu mieszkamy więc problemy też jakby inne. Mam nadzieję, że ruszę na wiosnę i coś opiszę o działaniach dookoła domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.01.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 to czekam na wieści i zaglądaj czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.02.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 witaj tez bym zmieniła parę rzeczy z perspektywy 3 letniego mieszkania następny dom bedzie już ulepszony pozdrawiam i odwiedzaj nas czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.02.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Rafałku... mam pytanie do Ciebie, znalazłem z tym watku http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1654860&highlight=#1654860 że opisywałeś coś co mnie interesuje, pozwól że przypomnę w dwóch słowach: temat: Jak zlicować murłatę ze ścianką kolankową U mnie folia jako izolacja, potem na to styropian grubości uskoku i na całość siatka w kleju zachodząca na ścianę. Kiedyś na to przyjdzie tynk. Moje licowanie było robione od zewnątrz. Mam nadbitkę i murłeta była "widoczna" od zenątrz. Od wewnątrz i tak będzie wiatroizolacja, stelarz wełna i regipsy więc nie widzę tu problemu. moje pytanie dotyczy sposobu mocowania styropianu, do czego, w jaki sposób? może masz jakieś zdjęcia tego elementu, byłbym bardzo wdzięczny pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 21.02.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam, Ja chciałbym zapytać o Twojego Fex-a. Trochę pytań. 1. Jak Ci się sprawuje, zadowolony jesteś z niego? 2. Jak często dokładasz, jak działa podłogówka z tym kotłem i z jakiego materiału masz zrobioną? 3. Jak ogrzewasz ciepłą wodę w lecie. Odpalałeś go w lecie, czy korzystałeś z podgrzewaczy przepływowych? 4. Jak Ci się sprawował w te silne mrozy (styczeń, luty 2006 r,)? 5. Jaką masz moc swojego kociołka? 6. Próbowałeś palić w nim innym paliwem niż drzewem? W sumie to napisz wszystkie swoje uwagi i opinie nt. tego kociołka. Dzięki i pozdrawiam. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.02.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Najważniejsze że fajnie sie mieszka a jak wiadomo ideałow nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 23.02.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 dlaczego!! dlaczego......! ja tu dopiero trafiłem..... super dziennik! poczytałem tylko niektóre watki - a teraz zabieram się za czytanie!pozdroświercz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilania 11.04.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 czekam z niecierpliwością na dalszy ciąg dziennika właśnie po roku przerwyzaczeliśmy przygotowania do adaptacji poddasza schody będą za m-c ,a za nami pierwsza zima w nowym domu .Gratuluję dziś w pracy od godziny 8,00 do 14,15 czytam Twój dziennika nie pracuję !!! pozdrawiam Pilania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 16.04.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 No Rafałku, ja tez czekam niecirpliwie na fotosy z poddasza no i mógłbyś wkleic nieco z "obejscia" domku, ogrod, sam dom itd. No i wnętrz jeszcze troszke tak sie miło ogląda i czyta pozdrawiam mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 17.04.2007 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 świercz nie wiem czemu dopiero teraz... ale mi miło. pilania - jak tylko ruszy robota bedzie ciag dalszy... mundzia - ty nie czekaj na fotosy... ty lepiej weź się za ogród - krzaczki sadź A tak na poważnie coś dorobię i powklejam... choc pierwsze kaiwty (tulipany) których dorobiła się Lidka sarna zjadła... niezła draka nie to co uwas w szczerych polach Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.05.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Rafalek, dołączam się do chóru zasłużonych pochwał Począwszy od przepięknie usytuowałej działki, poprzez taki sam projekt domu. Czytałam i czytałam Twój Dziennik, i wiele informacji w nim zawartych przyda mi się przy budowie naszego bliźniaka http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/fundamenty.jpg Nie zdążyłam przeczytać wszystkich komentarzy, ale na pewno to zrobię jak najszybciej, bo chcę znaleźć informację gdzie kupowałeś okna. Bardzo mi się podobają i też chcę mieć drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.06.2007 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 2. Nie 5 tylko 3... rodzina 2+3 to własnie trójka dzieci Gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 09.06.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 rafałek czytam Wasz dziennik jak tylko coś wpiszesz. I właśnie mnie olśniło, no i chcę się upewnić czy w łazience masz bezowe płytki MADEA Cersanitu? Jeżeli tak to jak sie sprawują? Czy były jakieś problemy z nimi przy układaniu? Prosze napisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.06.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Widzę że prace ruszyły - gratuluje Trzymam kciuki za suwaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.06.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 fajnie ze jest reaktywacja to tak jak u nas - my tez kończymy aktualnie poddasze a...i jeszcze jedno - czy dobrze widzę? był bocian?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 12.06.2007 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Olkalybowa - a co tu gratulować - taka nocna dłubanina Aga Żona Facia - płytki są nie w łazience ale w WC. Jesteśmy z nich bardzo zadowoleni, przy układaniu nie było problemów - trzymały wymiar i są do dziś bardzo OK. Aga J.G i Ivonesca - tak tak.. dobrze widzicie - na wiosnę jak co 4 lata zostalismy podstępnie zaatakowani przez bociana... ech - trzeba było strzelać albo co? a teraz... jestem coraz bardziej szczęśliwy w końcu bedzie kto miał pracować na naszą emeryturę Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.06.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Olkalybowa - a co tu gratulować - taka nocna dłubanina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts