Olkalybowa 23.05.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Dziś rano odkryłem prezent od naszej kocicy. W salonie leży piękna tłusta mysz. Chyba jednak się nie skusimy... Bardzo miło z jej strony . Może mały rewanżyk, podarujcie jej czerwony lakier do pazurków, jakąś łądną bieliznę...to jest to co kocice lubią najbardziej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 23.05.2005 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Bardzo miło z jej strony . Może mały rewanżyk, podarujcie jej czerwony lakier do pazurków, jakąś łądną bieliznę...to jest to co kocice lubią najbardziej . Tylko jak to zrobić by sie żona nie dowiedziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.05.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 W miejscu gdzie leżała mysz dziś leży kupa . Przedziwne te prezenty dostajecie. Już się boje co będzie na Gwiazdkę . Brama na pilota... niezła bujaneczka . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.05.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Rafalek bezpieczeństwo kosztuje No i wygoda również Jak to trzeba wszystkiego pilnowac samemu A kiedy okna można będzie obejżeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 25.05.2005 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Okna jesli wypalą zgodnie z planem to w połowie czerwca czyli już niedługo. Do tego czasu skończą wszystkie mokre prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.05.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 No to czekam na te okna Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.06.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 W panice po raz kolejny wyliczamy płytki do łazienki, WC i kuchni. Do soboty trzeba bedzie zamówić, żeby po wstawieniu okien nie było przestojów. Oj tak, przestoje to jest to czego nie lubimy najbardziej, no może jeszcze nie lubimy silnego ssania w kieszeni. Pogoda rzeczywiście kapryśna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.06.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 mozesz mi napisac po ile placiles za 1m2 robocizny tynkow z filcowaniem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 08.06.2005 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 mozesz mi napisac po ile placiles za 1m2 robocizny tynkow z filcowaniem?? 16 zł/m2 Sami załatwiają piasek kwarcowy - jakoś nie potrafiłem znaleźć zadowalającego źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Rafalek a nie daloby sie wkleić zakupionych plytek Chętnie bym obejżala co wybraliście Szkoda, że okna będą z opóźnieniem No ale cóż tylko czekać Myślę, ze będzie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 08.06.2005 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Z oknami problem gównie polega na zsynchronizowaniu ich z bramą, ale już żonka dzwoniła i się dogadała z panami od bramy . Żalu do okniaży zbytnio mieć nie można, bo termin też był niby zapisany, ale sam podkreślałem, że mogą być pewne przesunięcie (co prawda liczyłem na to, że to my będziemy przesuwać, ale trzeba być uczciwym w obie strony ). Płytki wkleję do dziennika (linki do strony producenta gdzie są). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Płytki wkleję do dziennika (linki do strony producenta gdzie są). Dzięki Z przyjemnością obejże wasze typy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 10.06.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Łazieneczka, którą upatrzyła sobie żonka rzeczywiście bardzo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 10.06.2005 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 No... w końcu to ona ją "upolowała" . Ja tylko zaakceptowałem ten wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.06.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 No... w końcu to ona ją "upolowała" . Ja tylko zaakceptowałem ten wybór. Bylo nie bylo kobitki oko mają dobre Ty zaakceptowaleś ale mysliwym byla żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.06.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 prace rwą do przodu już można powiedzieć: do zamieszkania jeden krok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.06.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Pięknie masz Rafalek Wspamniale miejsce na domek wybraliście No i coraz więcej rzeczy jest zrobionych Tak trzymać A jakoś nie widać w suchej trawie slimaków czyżby pousychaly na wiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 14.06.2005 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 A jakoś nie widać w suchej trawie slimaków czyżby pousychaly na wiór Myślę, że wracają do obiegu - przecież w przyrodzie nic nie ginie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.06.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Nie ma to jak chęć życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.06.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Tak się zastanawiam co zrobić z gulaszem ze ślimaków jaki pozostał po tym wykaszaniu? Nawet się nie spodziewałem, że tyle tam ich mieszka. No ale co robić, przecież nikt ich nie wyzbiera . http://www.olkalybowa.republika.pl/Gify/GG/00000020%5B2%5D.gif jeden ocalał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts