rafałek 17.06.2005 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Już nie... Dziś szedłem karmić Kocicę i znowy 2 rozdeptałem... Zaczynają mi działać na nerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.06.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Już nie... Dziś szedłem karmić Kocicę i znowy 2 rozdeptałem... Zaczynają mi działać na nerwy. Zwierzątka wszelkiego rodzaju cię bardzo lubią chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 17.06.2005 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Tak tak, walą drzwiami i oknami, na ścianach pełno pająków co mi przeszkadza w przygotowaniach do malowania - człowiek się śpieszy a tu trzeba toto przeganiać bo szkoda zagnieść na śmierć, do tego muszki i inne latające tałatajstwo, no ale pewnie niedługo zaczną pojawiać się gacoperze jak mawia moje znajoma z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.06.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 I dopisuję jeszcze w komentarzach.CUUUDNY masz domek!!! Też taki chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 18.06.2005 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Nie martw się, poczekaj chwilkę a ani się obejżysz a będziesz miałą jeszcze pięjniejszy, No i wychodzi, że sąsiedzi są zgodni (czy się coś zmieniło?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.06.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Nie martw się, poczekaj chwilkę a ani się obejżysz a będziesz miałą jeszcze pięjniejszy, No i wychodzi, że sąsiedzi są zgodni (czy się coś zmieniło?). Ale kiedy to bedzie! Jak czytam ile pracy czeka, to zastanawiam się czy dam radę Sąsiad, z którym był konflikt, wczoraj podszedł do nas i pytał grzecznie, jak idzie budowa i takie tam....Myślę, że chce żyć z nami w zgodzie, co nam bardzo odpowiada A tak a propos kota, to mam też drugą kotkę, ale jest tak umaszczona, że wygląda trochę paskudnie. Za to jest bardzo kochana i traktuje mnie jak swoją mamę, pewnie dlatego, że za wcześnie zabrano ją od kotki i musiałam ją karmić palcem serkiem Almette (nawet w nocy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 19.06.2005 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Ale kiedy to bedzie! Jak czytam ile pracy czeka, to zastanawiam się czy dam radę ... Dasz radę dasz!! Na pocieszenie pomyśl ile pracy Ciebie czeka by wyprowadzić potem ogród . A kiedy to będzie... wbrew pozorom szybciej niż się spodziewasz . Za to jest bardzo kochana i traktuje mnie jak swoją mamę, pewnie dlatego, że za wcześnie zabrano ją od kotki i musiałam ją karmić palcem serkiem Almette (nawet w nocy) Żaba matką zastępczą dla kota - to pewnie świetnie wyglądało. Miło poczytać o ludzich o tak dobrym sercu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.06.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Czekam na fotki. Na pewno obejrzę! ........i pozazdroszczę I dzięki za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.06.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Rafalek gratulki okien Świetnie się prezentują, podobają mi się te szprosy jakieś takie inne Ogólnie fajnie wygląda domek z oknami No a ten fotopreportaż to calkiem poważny dokument montażu okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 25.06.2005 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Andrzejko - szprosy jak szprosy - wewnętrzne szerokości 26 mm kolor RAL 8012. Klamki "stare złoto" cokolwiek to znaczy . Okna sosna malowane farbami SIGMA - grunt 2945, farba podstawowa 0707. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.06.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Kiedy zamontuję swoje okna....hhhhmmm , obawiam się, że nie prędko Z przyjemnością i zazdrością obejrzałam Twoje nowe zdjęcia! Domek teraz jest jeszcze piękniejszy. Wszystko mi się podoba. Wyobrażam sobie, jak musicie się cieszyć! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 25.06.2005 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Dom jest pikniejszy co widać najbardziej od środka. Na czerwonej niewykończonej elewacji nie ma takiego efektu . Cieszymy się bardzo tym bardziej, że to jeden z ostatnich tak wielkich jednorazowych wydatków. Co do zazdrości - taka zazdrość mobilizuje... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.06.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Rafałek widze że Ty koty lubisz bardzo ładnie Ci te budowanie idzie Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.06.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Przepraszam, wpisałam się do Twego dziennika. Totalnie się zakręciłam. Twój domek i Twój synek są naprawdę śliczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.06.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 93. Jesteśmy zamknięci Tytul brzmial przerażająco ale treść rozdzialu okazala się calkiem przyjemna W najbliższym czasie postaram się porobić fotki i doczepić dla ciekawskich. Czakamy a ciekawskich tu nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.06.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Tak, tak, nie brakuje. Umieram z ciekawości....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 30.06.2005 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Postaram się jutro narobić fotek byście mieli czym oczy nacieszyć. Dodam poza dziennikiem, że aż miło mi się rozmawiało z hydraulikiem gadułą. Bardzo go polubiłem. Gdyby sam miał robić to pewnie na chleb by nie zarobił, a tak chłopaki robią, a on może sobie "pokonwersować" . Do tego mamy już pierwsze płytki w kuchni, ale o tym więcej jutro. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.07.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Rafałku, bardzo podobają mi się płytki w Twojej kuchni. Też planuję podobne u siebie...Brama garazowa też super Chciałabym juz wykańczać swój domek, tak jak TY! Ale chyba się powtarzam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 02.07.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 W dalszym ciągu jestem pod wrażeniem...przedewszystkim...otoczenie: teren, widoki, krajobraz!!! Dom rewelacyjnie wkomponowuje się w przepiękne otoczenie!!! OKNA super( PCV czy drewniane?) Ogólne wrażenie REWELACJA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 02.07.2005 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 zaba_gonia - do płytek można dokupić dekory (dzbanuszki, czajniczki itp), ale moja dekoratorka (małżonka) zrezygnowała z tych wodotrysków. Piękno ma być w prostocie. alfreda - okna to najzwyklejsza sosna. Postanowiliśmy zbliżać się do natury, nie obawiamy się tradycyjnych materiałów. W poniedziałek lub wtorek mają zamontować parapety. Postaram się wkleić fotki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts