Czomolungma 01.02.2015 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Bardzo proszę o pomysły i rady, jak wykończyć w mieszkaniu od wewnętrznej strony okna sięgające niemalże podłogi? Odległość między podłogą a otworem okiennym to ok. 7 cm. Problem jest taki, że chcę położyć ok 10 cm. listwy przypodłogowe - nie wyobrażam sobie aby kończyły się one w momencie, kiedy zaczyna się okno, a dalej pustka. Również nie najlepiej wydaje mi się wyglądałoby położenie listew 7 cm, wtedy również pod oknem - za listwą zostaje biała wnęka na okno. Parapet z kolei były dosłownie na podłodze. Zupełnie nie mam pomysłu co z tym zrobić. Proszę o jakiekolwiek rady, inaczej nigdy nie uda mi się wykończyć tego mieszkania ;].. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRISTEL 01.02.2015 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Wspaniała lektura,warto poczytać.http://homecreations.pl/?p=425 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRISTEL 01.02.2015 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 A oto mój niedokonczony jeszcze salon i pokój ,w którym również zastosowałam GLIFY ,które pokazała Magda Z,autorka tego wspaniałego bloga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czomolungma 01.02.2015 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Przyznam, że ciekawie to wyglada, jednak obawiam się, ze w moim przypadku problem nie zniknie, przez to miejsce między oknem a podłogą. Pana okna "łączą" się z podłogą, u mnie mam 7 cm ściany ;/ - jeśli zrobiłabym taką opaskę (glify) wokół okna, stykała by się ona z podłogą - boję się, że wyglądałoby to tak samo żle jak poprowadzenie tam listwy przypodłogowej.. ale może sie mylę. Na pewno się zastanowię nad taką opcją. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czomolungma 01.02.2015 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Może ma ktoś jeszcze jakiś pomysł? Może też macie takie okna?? Jeśli tak, to jak sobie poradziliście z nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts