aniewa 05.02.2015 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 rozmawialiśmy też w sklepie o tym...czy można kupić kabinę półokrągłą i zamontować ją bez brodzika i zrobić odpływ liniowy...powiedzieli, ze to możliwe..tylko mamy zasilikonować tę ramę kabiny...więc tak zrobimy, będzie ładniej :0) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniewa 05.02.2015 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 pozostanie mi dobranie odpowiedniej umywalki..wkleję zdjęcia...tego co ewentualnie mogłoby być: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniewa 05.02.2015 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 najbardziej jednak podoba mi się taka: ewentualnie taka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniewa 05.02.2015 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniewa 05.02.2015 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 z ostatniej fotki odpowiada mi jedynie blacik-szafka, umywalka niet ;0) no i teraz co tu począć,żeby było ładnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniewa 05.02.2015 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 a może kupić tę pierwszą delikatniejszą miskę -umywalkę nablatową i umieścić ją na takim stoliku (mamy taki:P)https://www.google.pl/search?q=konsola+z+prl&rlz=1C1FDUM_enPL486PL487&espv=2&biw=1034&bih=619&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=yN_TVLTIK4O3UZOuhPAI&ved=0CB8QsAQ#imgdii=_&imgrc=O5EoobYcSm_uQM%253A%3BHsSyGNlaM75HOM%3Bhttp%253A%252F%252Fimg07.olx.pl%252Fimages_tablicapl%252F175587355_3_644x461_stolik-z-lat-70-tych-prl-pozostale-meble.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Folx.pl%252Foferta%252Fstolik-z-lat-70-tych-prl-CID628-ID6Wvrx.html%3B615%3B461 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniewa 05.02.2015 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 może ta półeczka nawiązałaby starością swą do naszej starej cegły?? o matko, dlaczego nie mam talentu, zmysłu do aranżacji?!? chciałabym "TO" wszystko widzieć tak, jak Wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 06.02.2015 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Dużo postów piszesz i dość chaotycznie to wychodzi ale spróbuje wyłapać ważne kwestie.Umywalka nie musi być okrągła i nablatowa ale jak najbardziej może być - te dwie okrągłe co pokazałaś są ładne.Do drewnianej podłogi lepsza byłaby biała szafka, co najwyżej blat mógłby być drewniany(w odcieniu pasującym do podłogi). Konsolka(chodzi o ten mebel pod oknem, na którym stoi jakieś pudło?) sama w sobie nie jest zła, trzeba tylko sprawdzić czy wysokość blatu odpowiednia(górna krawędź umywalki powinna być na wysokości 85-90cm), no i jej głębokość - czy nie będzie za bardzo wystawać przy drzwiach. Nogi można by pomalować na czarno - pytanie tylko czy chcesz mieć widoczny syfon(rury) umywalki i brak możliwości ukrycia kosmetyków i akcesoriów w szufladach.Nowe kropeczki OK. Płytki drewnopodobne chyba też - były jakieś inne odcienie do wyboru?Kibelek już kupiony - to znaczy sam sedes? Bo chciałam wam zaproponować niski stelaż do niego, żeby wysokością jakoś z pasem kropeczek się zgrał. Przycisk płuczki lepiej chyba stal/chromowany.Pokażesz kabinę prysznicową jaką chcesz jeśli masz już jakąś upatrzoną? Grzejnik - zwykła, płaska drabinka. Nie podobają mi się te z bardzo wystającymi rurkami, że niby do powieszenia ręczników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniewa 12.02.2015 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 (edytowane) ooo..niestety nie pomyślałam o tym, że stelaż musi być niski..aj no to teraz zmienią się proporcje bo kupiliśmy już całość.a stelaż podtynkowy to link i jego regulacja to 1120-1290 ..także to dobrze, czy za wysoko? zastanawiałam się też nad "praktycznością" wybranych przeze mnie płytek...czy mogę ułożyć kropeczki tylko pod prysznicem..bo tam fuga będzie miała kontakt z wodą i zapewne zmieni barwę..więc lepiej byłoby dać ten dekor i fugę jasno szarą. czy mogłabym prosić o wykonanie wizualizacji moich myśli? czy to nie ma w ogóle sensu?? dobra..pobawiłam się trochę w paincie ale chyba mi nie wyszło? alicyja, co sądzisz?http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce1a5f891447.png Edytowane 12 Lutego 2015 przez aniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts