jacek.zoo 02.02.2015 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 mam taki problem, dzisiaj zauwazylem ze w garazu na scianie wewnetrznej ktora jest ocieplona, mysz zrobila dziure i zamelinowala sie w ociepleniu. chce to zapiankowac tylko jak wygonic mysz? bo nie chce jej zapiankowac zywcem. jedyne co loginczego wymyslilem to cofnac samochodem i pociagnac jakas rurke od rury wydechowej do mysiej norki i poczekac az sama raczy sie eksmitowac. znacie jakies lepszy, moze skuteczniejszy sposob? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 02.02.2015 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Uważasz że zagazowanie jest bardziej humanitarne, niż zapiankowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_Piotr 02.02.2015 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Ja ostatniej zimy kupiłem do auta odstraszacz gryzoni bo pod maską mi się mysz osiedliła. Kupiłem taki najzwyklejszy ze znanego portalu aukcyjnego za chyba 20-30 zł i mysz od razu się eksmitowała, nie podam linka żeby nie było że reklamuje ten mój podpinałem pod aku i tak delikatnie piszczał. Teraz jak auto dłużej stoi to puszczam to i nie wróciła Jak chcesz humanitarnie to tak możesz spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 02.02.2015 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Uważasz że zagazowanie jest bardziej humanitarne, niż zapiankowanie? nie chodzilo mi o zagazowanie tylko wyploszenie, cos na zasadzie swiecy dymnej a ten odstrasacz to cos takiego jak na gryzonie w ziemi? taki wibrator co wibruje i brzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_Piotr 02.02.2015 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Ten mój tylko brzeczał ustawiałem tylko głośność i tyle, ale pewnie te co ty mówisz będą działać tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 02.02.2015 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 kupie baterie i zobacze, te moje wibratory 2szt wystarczyly zeby wygonic krety i wszystko co pod ziemia lazi na.dzialce 12arow, takze mam nadzieje ze podziala. i bardziej nie chodzi o humanitarne podejscie tylko zeby w scianie mi nie zdechla, raz mi cos w samochodzie zdechlo i 3 miesiace padlina smierdzialo. bo nawet jak ja wypedze to rozloze rozowe jedzonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 03.03.2015 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Pożycz kota od sąsiada, on się tym zajmie zgodnie z prawami natury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 03.03.2015 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 ja miałem identyczną sytuację. zapianowałem żywcem. Nic nie śmierdzi:-)Na różowe kulki nie chciała się skusić, ale styropian żarła jak nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajanecka 06.03.2015 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Pożycz kota od sąsiada, on się tym zajmie zgodnie z prawami natury koty teraz maja dobre jedzenie , myszami nie często się zajmują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts