siutek84 02.02.2015 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Heja, nie wiem czy w dobrym miejscu piszę ten post - forum oferuje taką ilość działów, że ciężko jest wybrać odpowiedni. Ale do rzeczy: Niebawem planuję remont kuchni, bardzo małej kuchni w bloku.Jej szerokość to 160cm, a długość to 288cm. Dlatego nie mogę sobie pozwolić na wiszące szafki tam gdzie z reguły są one konieczne. Gdybym w takiej kuchni chciał zrobić wiszące szafki wzdłuż dłuższych ścian, to w zasadzie wizualnie stałaby się ona o wiele bardziej ciasna niż jest w rzeczywistości. Więc jedną ścianę muszę zostawić bez szafek, niestety jest tam zlew, a nad zlewem konieczny będzie ociekacz na naczynia (suszarka). Macie jakieś patenty na ładny, wiszący ociekacz?? Chciałbym coś bardziej estetycznego niż typowy, najtańszy, biały ociekacz. A nic mi do głowy nie przychodzi. Może macie jakieś fotki?? Nie chcę ociekaczy stojących na blacie, bo zależy mi na jak największej wolnej powierzchni. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 02.02.2015 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Siutek, wrzuć plan z wymiarami kuchni, zaznacz gdzie piony, okno, drzwi. Będzie łatwiej Tobie pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts