diablo113 03.02.2015 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Witam,przeglądam internet i wszędzie są inne opinie. Proszę mi pomóc czym malować nowy taras?Doczytałem się ze olejem do tarasów, zastanawiam się nad Sadolin Superdeck.Czy ten olej pokryć jeszcze inna warstwą np. lazura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trumidor 04.02.2015 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 HejSzkoda twojego czasu pracy i pieniędzy na produkty komercyjne. Sam olej nie jest drogi w stosunku do wydajności ale czas naprawy odświeżanie tego to jest masakra. Raz dobrze zaimpregnowane drewno odpowiednim olejem wystarcza na sezon, lub maxymalnie 2 razy w sezonie odświeżenie, Sam kiedyś używałem oleju duńskiej firmy flugger a potem beckersa i co deszcz szaro i buro było, teraz od 4 lat nakładam oil4sun i mam wszystko daleko raz na rozpoczęcie sezonu grilowego tarasik myje i nakładam olej potem cały rok masz spokój, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diablo113 16.02.2015 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Jeszcze jedno pytanie, czy konieczne jest przykręcenie legarów do podłoża? Mam to na wylewce betonowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts