margod 04.04.2015 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Nie jesteś sam mnie także. i mnie też . Jest takie powiedzenie: 'kto nie z nami, ten przeciwko nam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 04.04.2015 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Przesłanie mojej wypowiedzi jest inne, może trudne do zrozumienia, bo i takie miało być. Miało być do M...ale nie skumał. Irek Bonarski nie jest moim wrogiem. Jesteśmy przyjaciółmi. Pakowanie go w kółko na pierwszą stronę w ŚK przyniosło odwrotny efekt od zamierzonego. W branży mówiono, ze sobie redakcję kupił...Radze wziąć sobie do serca to co napisałem, jeśli w TV ma wyglądać na bezstronność... A sympatie naszego kolegi M to inna sprawa. Tajemnica poliszynela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.04.2015 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Przesłanie mojej wypowiedzi jest inne, może trudne do zrozumienia, bo i takie miało być. Miało być do M...ale nie skumał. Irek Bonarski nie jest moim wrogiem. Jesteśmy przyjaciółmi. Pakowanie go w kółko na pierwszą stronę w ŚK przyniosło odwrotny efekt od zamierzonego. W branży mówiono, ze sobie redakcję kupił...Radze wziąć sobie do serca to co napisałem, jeśli w TV ma wyglądać na bezstronność... A sympatie naszego kolegi M to inna sprawa. Tajemnica poliszynela... Baturka wiem ,że to troszkę zazdrość,tylko pliss zauważ jaki zagadkowy przy tym jesteś.Jakieś zupełnie niepotrzebne skróty myślowe itp.Powiedz co ci przeszkadza i już,a nie cos tam coś tam o nim.Niepotrzebnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 04.04.2015 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Baturka wiem ,że to troszkę zazdrość,tylko pliss zauważ jaki zagadkowy przy tym jesteś.Jakieś zupełnie niepotrzebne skróty myślowe itp.Powiedz co ci przeszkadza i już,a nie cos tam coś tam o nim.Niepotrzebnie. Pewnie, że zazdroszczę! Szczególnie dodatkowego braku czasu na cokolwiek.... Nic mi nie przeszkadza. Opinie na forum napisałem bo lubie...Zawsze widzisz spisek? Wyluzuj...Łyknij wody święconej...jakieś jajo zamaluj, albo stek z jajecznicy wysmaż...Święta Panie! Święta!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 04.04.2015 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Przesłaniehttp://cdncache-a.akamaihd.net/items/it/img/arrow-10x10.png mojej wypowiedzi jest inne, może trudne do zrozumienia, bo i takie miało być. Miało być do M...ale nie skumał. Jeszcze trochę myślenia i pisania, a zapewne znajdziesz drogę wyjścia, aby wszyscy byli zadowoleni. Pozdrawiam serdecznie wszystkich z zasypanej śniegiem Bukowiny Tatrzańskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margod 07.04.2015 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Zapraszam na pierwszy (pilotowy) odcinek naszego "serialu" " Kupujemy wymarzony kominek", cdn... http://youtu.be/_itTfnxXRug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.04.2015 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Zapraszam na pierwszy (pilotowy) odcinek naszego "serialu" " Kupujemy wymarzony kominek", cdn... http://youtu.be/_itTfnxXRug Padłem pozytywnie i mnie rzuciło na glebę jako potencjalnego nabywcę.Tak ma być.Na to czekałem.Bardzo mi się podoba.Normalny ,wolny, trafiający w sedno przekaz TV.Jak cudownie można porozmawiać i pytać na wizji.Musi być trochę wyreżyserowania ale to ma trafiać do klienta i w mojej opinii trafia.Bardzo dobrze. pozdrawiam i czekam na CD. Baturka nie psuj tego swymi zazdrosnymi ideologiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 08.04.2015 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Padłem pozytywnie i mnie rzuciło na glebę jako potencjalnego nabywcę.Tak ma być.Na to czekałem.Bardzo mi się podoba.Normalny ,wolny, trafiający w sedno przekaz TV.Jak cudownie można porozmawiać i pytać na wizji.Musi być trochę wyreżyserowania ale to ma trafiać do klienta i w mojej opinii trafia.Bardzo dobrze. pozdrawiam i czekam na CD. Baturka nie psuj tego swymi zazdrosnymi ideologiami. potwierdzam, przyjemnie się ogląda, czekam na kolejne odcinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 08.04.2015 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Padłem pozytywnie i mnie rzuciło na glebę jako potencjalnego nabywcę.Tak ma być.Na to czekałem.Bardzo mi się podoba.Normalny ,wolny, trafiający w sedno przekaz TV.Jak cudownie można porozmawiać i pytać na wizji.Musi być trochę wyreżyserowania ale to ma trafiać do klienta i w mojej opinii trafia.Bardzo dobrze. pozdrawiam i czekam na CD. Baturka nie psuj tego swymi zazdrosnymi ideologiami. Fajnie NIKT, że nakręcasz pozytywną dyskusję. Myślę że warto. Dość - zazdrośników, krytykantów, oceniaczy i szukających za wszelką cenę wszędzie układów i spisków. PS Osobiście zainteresowany jestem propagowaniem profesjonalizmu w branży kominkowej Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez bohusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 08.04.2015 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Nikt. Nie podlizuj się Godzicowi...Taniej nie będzie:D. Dobra jakość której Mariusz jest synonimem, nie może być tania. A cdn obejrzymy, ocenimy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.04.2015 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Nikt. Nie podlizuj się Godzicowi...Taniej nie będzie:D. Dobra jakość której Mariusz jest synonimem, nie może być tania. A cdn obejrzymy, ocenimy.... Jesteś taki niekonstruktywny.Prosiłem ale albo coś tam w mych wypowiedziach wietrzysz albo j/w.Przejaskrawiony zazdrośnik czy cuś???Ty nie jesteś od oceniania.Już ci to wielokrotnie powtarzałem.To niechybnie syndrom narzucania władzy poprzez takie rozliczne epitety zresztą niepotrzebne.Czy ty zawsze musisz być obecny???. Zaraz na białym koniu przybędzie................Oj Baturka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.04.2015 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Fajnie NIKT, że nakręcasz pozytywną dyskusję. Myślę że warto. Dość - zazdrośników, krytykantów, oceniaczy i szukających za wszelką cenę wszędzie układów i spisków. PS Osobiście zainteresowany jestem propagowaniem profesjonalizmu w branży kominkowej Ugrajmy coś co chcemy.A nie na siłę meczmy się, skazując coś co młode na przyszłą klęskę.Podoba mi się bo miałem podobnego pomysła w innej dziedzinie.Jest składową profesjonalizmu,której brakuje już np. Baturce.Za chwilę znów zaskoczy.Ceną już wiem bo mi powiedziano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 08.04.2015 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Ugrajmy coś co chcemy. A nie na siłę meczmy się, skazując coś co młode na przyszłą klęskę. Podoba mi się bo miałem podobnego pomysła w innej dziedzinie. Jest składową profesjonalizmu,której brakuje już np. Baturce Piotrowi. Za chwilę znów zaskoczy. Ceną już wiem bo mi powiedziano. Tak jak napisałem jestem bezpośrednio zainteresowany propagowaniem profesjonalnych wykonawstw w branży kominkowej i w branżach towarzyszących. Nie oceniam, jedynie wybieram co według mnie lepsze. Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez bohusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margod 08.04.2015 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Dajce Panowie na luz. Cieszę się, że materiał Wam się podoba. Od początku jakość zdjęć i montażu była dla nas priorytetem. Długo szukaliśmy firmy, która spełni nasze oczekiwania i nie doprowadzi nas do zapaści finansowej. Po taniości to można wziąć telefon, pogadać 10 minut i fru na youtuba, ale nie o to nam chodziło. Wszystkie opinie są mile widziane, nawet te negatywne. Oby tylko były konstruktywne. Proszę również o podpowiedzi tematów do kolejnych odcinków. W miarę możliwości postaramy się spełniać Wasze życzenia. Następny odcinek prawdopodobnie będzie o kominkach konwekcyjnych. Ciężką artylerię wytoczymy później . Obecnie zbieramy materiały do tej "ciężkiej artylerii" . W między czasie planujemy odcinek: test wkładu kominkowego, jednak zaczniemy od "drożyzny", następnie pomału będziemy "schodzić do przeciętnego Kowalskiego". Po liczbie odwiedzin widzę, że kanał cieszy się sporym zainteresowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.04.2015 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Dajce Panowie na luz. Cieszę się, że materiał Wam się podoba. Od początku jakość zdjęć i montażu była dla nas priorytetem. Długo szukaliśmy firmy, która spełni nasze oczekiwania i nie doprowadzi nas do zapaści finansowej. Po taniości to można wziąć telefon, pogadać 10 minut i fru na youtuba, ale nie o to nam chodziło. Wszystkie opinie są mile widziane, nawet te negatywne. Oby tylko były konstruktywne. Proszę również o podpowiedzi tematów do kolejnych odcinków. W miarę możliwości postaramy się spełniać Wasze życzenia. Następny odcinek prawdopodobnie będzie o kominkach konwekcyjnych. Ciężką artylerię wytoczymy później . Obecnie zbieramy materiały do tej "ciężkiej artylerii" . W między czasie planujemy odcinek: test wkładu kominkowego, jednak zaczniemy od "drożyzny", następnie pomału będziemy "schodzić do przeciętnego Kowalskiego". Po liczbie odwiedzin widzę, że kanał cieszy się sporym zainteresowaniem. Kiedy planujesz drożyznę bo już mi moja milejdi dzwoniła z gabinetu czy widziałem filmik.?.Me blondi obserwuje poczynania konkretnych i przyjaznych dla oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margod 13.04.2015 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Jeszcze raz, nasza relacja z targów ISH, tym razem z lektorem. Nieskromnie pochwalę się, że sam biegałem z kamerą. https://youtu.be/qRfVg9_lZDc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margod 15.05.2015 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Witam Zapraszam do obejrzenia kolejnego odcinka "Kupujemy kominek marzeń", tym razem już konkrety - rozmawiamy o kominku konwekcyjnym https://www.youtube.com/watch?v=ZAdR0KGUCjg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margod 25.06.2015 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Kolejny odcinek naszego "serialu" Tym razem prawimy o wkładach kominkowych: Wkłady kominkowe - jak wybrać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.06.2015 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Kolejny odcinek naszego "serialu" Tym razem prawimy o wkładach kominkowych: Wkłady kominkowe - jak wybrać ? Już mnie to nie interesuje.Wybacz.:rolleyes::rolleyes:.Nie przekonałeś mnie.:o:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 25.06.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Już mnie to nie interesuje.Wybacz.:rolleyes::rolleyes:.Nie przekonałeś mnie.:o:o:o masz racje, duża manipulacja w tym ostatnim filmiku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts