Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gtv Telewizja Kominkowa

margod

Recommended Posts

Dużo racji w tym co mówi Mariusz, fajny sposób na przekonanie klienta by wydał DUŻO kasy, a nie mało....

To paradoks, ale sprzedałem wiele urządzeń, przeróżnych konstrukcji. Największy jednak problem mam z urządzeniem tej firmy, która na filmiku robi za najlepszą. Problem nie do rozwiązania bo to wada konstrukcyjna....

• Odpowiedzi 68
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam.

Mariusz ... podoba mnie się ...

... ale jedna mała nieścisłość ... o kórej przecież wiesz ... :rolleyes:

Paleniska z narożnymi, podwójnymi przeszkleniami są ... jako pierwszy na świecie zaczął je stosować polski producent, firma Unico i jak do tej pory pozostaje liderem tego typu rozwiązania w branży kominkowej, bo nie boi się tego rozwiązania stosować w paleniskach z drzwiami otwieranymi na bok ... jako drugie to rozwiazanie, niemal równocześnie, pokazały w paleniskach akumulacyjnych inne dwie firmy - Hoxter i Cebud (ta druga - też polska ...).

No ... bynajmniej osobiście stosuję je w zabudowach zamkniętych lub akumulacyjnych ...

Pozdrawiam.

Witam.

... ale jedna mała nieścisłość ... o kórej przecież wiesz ... :rolleyes:

Paleniska z narożnymi, podwójnymi przeszkleniami są ... jako pierwszy na świecie zaczął je stosować polski producent, firma Unico i jak do tej pory pozostaje liderem tego typu rozwiązania w branży kominkowej, bo nie boi się tego rozwiązania stosować w paleniskach z drzwiami otwieranymi na bok

Pozdrawiam.

Zapoznając się wnikliwie z ofertą tego producenta (wkłady kominkowe UNICO), można wynaleźć takich innowacji (PEREŁEK) dosyć sporo. Pierwsze z brzegu to nowe wkłady wodne ECO, z wodą tylko u góry - w czopuchu...

Edytowane przez bohusz

Ale znaczenie slowa innowacja pojmujesz ?

Rozwiazanie z woda u gory ma tak mniej wiecej 10 lat.

pozdro

Zapoznając się wnikliwie z ofertą tego producenta (wkłady kominkowe UNICO), można wynaleźć takich innowacji (PEREŁEK) dosyć sporo. Pierwsze z brzegu to nowe wkłady wodne ECO, z wodą tylko u góry - w czopuchu...

Ale znaczenie slowa innowacja pojmujesz ?

Rozwiazanie z woda u gory ma tak mniej wiecej 10 lat.

pozdro

Panie "lecho" pisząc woda u góry, pisałem dużym skrótem, wspominając o nowych wkładach UNICO. No ale to tylko taka delikatna zapowiedź.

Więcej oficjalnych szczegółów niebawem, ale raczej tylko o parametrach które interesują podczas eksplatacji. Trochę więcej zawsze można uzyskać w siedzibie firmy podczas comiesięcznych prezentacji instruktażowych dla firm.

Panie "lecho" pisząc woda u góry, pisałem dużym skrótem, wspominając o nowych wkładach UNICO. No ale to tylko taka delikatna zapowiedź.

Więcej oficjalnych szczegółów niebawem, ale raczej tylko o parametrach które interesują podczas eksplatacji. Trochę więcej zawsze można uzyskać w siedzibie firmy podczas comiesięcznych prezentacji instruktażowych dla firm.

przecież eco jest już w cenniku... ?

• 9 months później...
  • 2 months później...