tomekatomek 04.02.2015 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Szukam osób które użytkują centralę Brink 400 i Airpack 400 na terenie śląska i pozwoliłyby rzucić okiem i uchem na te urządzenia. Oczywiście pisane opinie na tematy w/w urządzeń przez użytkujące je osoby będą również mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1001 04.02.2015 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Ja posiadam Airpack,a i jestem bardzo zadowolony, mozesz poczytac watek o Airpacku ktory założylem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 04.02.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Renovent także jest bardzo ok. Pracuje u mnie już trzy lata, bez zastrzeżeń. Możesz posłuchać i pooglądać, tylko trochę daleko do lubuskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekatomek 04.02.2015 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Jakiego Brinka masz - 400 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 04.02.2015 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Przepraszam, to nie Brink a Excellent Large, jakoś tak machinalnie pomyślałem że jak Renovent to Excellent. Brink to jakby starszy model, również pozytywnie oceniany przez użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts