Justyna P 09.11.2015 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 http://wpolityce.pl/gospodarka/271149-zwiazek-bankow-polskich-chce-by-sad-zakazal-mi-publikacji-i-usunal-z-sieci-krytyke-bankowego-bezprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anja Katarzyna 30.07.2016 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 Szukam pomocy mam kredyt hipoteczny w banku DNB Nord i niestety muszę puścić przelew dzisiaj albo jutro żeby zrobić marżę bo inaczej stracę warunki promocyjne i niebotycznie wzrośnie mi kredyt. Zabrakło mi 180zł. Mam pieniądze na innym koncie niestety przelew nie przejdzie, poczta odpada. Czy ktoś pomoże ?? Jak ktoś jest w Warszawie od razu podwiozę pieniążki a jak w innym mieście od razu wysyłam potwierdzenie zrobienia przelewu. Błagam o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts