tomekatomek 06.02.2015 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Jak pozbyć się otworu w stropie fi160 - niewykorzystany przepust ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 06.02.2015 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Zatkaj od dołu zalej betonem lub pianką i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smigloxxx 03.03.2015 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 (edytowane) Na wierć się prętami zrób kratkę za szaluj czymś od dołu aby nie leciało stempel bądź coś podobnego i zalej . http://www.smigielskibudowadomów.cba.pl Edytowane 3 Marca 2015 przez smigloxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 03.03.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Na wierć się prętami zrób kratkę za szaluj czymś od dołu aby nie leciało stempel bądź coś podobnego i zalej . http://www.smigielskibudowadomów.cba.pl Aha reklamiarzu - ja osobiście nigdy nie powierzyłbym budowy domu komuś, kto daje takie rady /chodzi o tą kratkę z prętów/ przy zabetonowaniu otworu - o średnicy 16 centymetrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 03.03.2015 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Ciekawe jak się nawierci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 04.03.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Już dwie porady, a nikt nie zapytał jaki to strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smigloxxx 05.03.2015 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 (edytowane) Ty byś nic nie dał zrozumiałe. Edytowane 5 Marca 2015 przez smigloxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 06.03.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 (edytowane) Ty byś nic nie dał zrozumiałe. Szczególnie twoja "porada" jest wyjątkowo twórcza Czy dla stropu Teriva (np. szczególnie z keramzytu - spotkałeś taki?) też tę "kratkę" z prętów polecasz Gdy się coś doradza, to warto się najpierw dopytać o szczegóły, aby głupot nie p...ć Edytowane 6 Marca 2015 przez Konto usunięte_12* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smigloxxx 18.03.2015 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Widzę poczucie humoru u co nie których. Zwracam honor z tym iż nie zapytałem jaki to strop.Mój błąd założyłem że to zwykły monolit i tego typu rozwiązanie bym tam za stosował ważne ze próbowałem doradzić a wy skąd wiecie jaki to strop? Główny zainteresowany tego nie podał . Tylko krytykować .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts