GreenAgnes 07.02.2015 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Wiem, ze za jakosc trzeba placic, ale zastanawiam sie nad tym, czy wsrod mniej znanych i mniej renomowanych marek znajduja sie takie, na ktore warto zwrocic uwage?Massi? Rea? Alterna? Ich produkty maja ciekawy design, a jak z wykonaniem i trwaloscia? A moze znacie inne firmy, ktorymi warto sie zainteresowac?Szukam miski WC, bidetu oraz podwojnej umywalki i nie chcialabym wydawac na nie majatku. Rea Massi Alterna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 07.02.2015 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Pytanie co z dokupieniem czegokolwiek po pewnym czasie ?Dwa lata temu miałem podobny problem , wypatrzyłem fajny "fajans" w zupełnie przyzwoitych cenach tylko jedno małe ale... sprzedawca wygadał się że kończą współpracę z tą firmą . Dowcip polegał na tym że tak naprawdę produkcja była z PRC a marka handlowe UE . Jeżeli wybrana marka jest od dawna na rynku to jest nadzieja że wszystko będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GreenAgnes 07.02.2015 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Sluszna uwaga, choc niektore z tych firm sa na rynku od kilku lat, a renomowane firmy tez na przyklad wycofuja serie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slay75 08.02.2015 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Ja w ubiegłym roku wykańczałem dwie łazienki. Do górnej zakupiłem ceramikę (wc, bidet, umywalkę) włoskiej firmy NERO, model ALISEO. Po zamówieniu ceramiki czekałem jeszcze chyba z 2 tyg. bo brakowało bidetu do kpl. Po tym czasie firma u której zamówiłem towar, przywiozła mi je do domu. Kiedy zacząłem oglądać paczki, okazało się, że cała ceramika została wyprodukowana w PRC:-) W wc plastikowe zaślepi trochę odstają w otworach montażowych, a w umywalce woda nie spływa całkowicie. Do dolnej łazienki kupiłem miskę wc marki KOŁO, seria EGO, która został wyprodukowała we Włoszech:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GreenAgnes 08.02.2015 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 No wlasnie, tak tez bywa. Przyznam, ze Kolo bardzo mi sie podoba (szczegolnie kolekcja Traffic), choc mam troche pretensje o to, ze ceramika nie jest snieznobiala. Czy ta seria Ego to nie jest przypadkiem Keramag, ktore o ile dobrze rozumiem nalezy do grupy Kolo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerloz 09.03.2015 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Masz rację...Keramag wchodzi w skład grupy Sanitecdo którego należy też Koło. Ja też myślałam że, Seria Ego to jakaś „wyższa półka”, a jak się okazuje to nasze polskie Koło. Projekt Antonio Citterio, polskie wykonanie i na szczęście polska cena.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts