dorkaS 25.03.2015 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Ja bym wzięła większe = mniejsza ilość fug do czyszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goniak 25.03.2015 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Czesć Już mi się u Ciebie podoba Co to za drzwi? http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=303159&d=1423320694 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejsii 25.03.2015 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 a to jeszcze nie moje ale planuje Pol skone Fiord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 25.03.2015 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Witaj Kejsii Dopiero dziś do Ciebie trafiłam i buzia śmieje mi sie od ucha do ucha, bo z tego co zobaczyłam wychodzi na to, że mamy bardzo podobne gusta Kuchnię, wc, łazienka, drzwi wew. to prawie te same typy co i u mnie Ciekawa jestem Twoich realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 25.03.2015 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 A teraz poradźcie proszę bo już spać po nocach nie idzie Chcę zamawiać szachownice z Vives do kuchni ale nadal nie wiem czy brać 20x20 czy 31x31 niby prosta sprawa a jak zamawia się w ciemno ciężko się zdecydować I teraz co mnie męczy Kuchnia spora bo 16m2 i teraz pytanie czy te 20x20 nie będą za małe i czy oczopląsu od nich nie dostanę ?? bo jednak wyjdzie ich sporo na tej podłodze za to te większe nie wyjdą za duże Mąż słuchać mnie już nie może - mówi zamawiaj jakie uważasz - więc może wy tu doradzicie kochane Narysuj sobie na kartce w kratkę w jakiejś skali i zobacz jak to wygląda na tle szafek w większym i mniejszym formacie. Tak najłatwiej. Tak u siebie robiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goniak 26.03.2015 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 a to jeszcze nie moje ale planuje Pol skone Fiord A tak myślałam Piękne są. Ja zdecydowałam się (prawie ) na Fiordy pełne w całym mieszkaniu, ale przeszkolone też kuszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejsii 26.03.2015 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 (edytowane) Dziewczyny dzięki że jesteście Co ja bym bez was zrobiła goniak ja też biore prawie wszystkie pełne tylko jedne będą ze szkłem między wiatrołapem a korytarzem Trochę się zmartwiłam bo jak byliśmy prosić o wycenę tych drzwi to facet mówi do mnie - taki stylowy dom , dobre podłogi państwo wybieracie a takie zwykłe drzwi przecież to najtańszy i najprostszy model takie liche trochę No ale ja wiedziałam od początku , że je chce , co prawda na żywo nie widziałam nigdzie ale mam nadzieję że żałować nie będę ida2 witaj i zaglądaj jak najczęściej andariel ja i projektowanie na papierze hmmm czarno to widzą znając moje zdolności heheh ale może spróbuje , dzięki Edytowane 26 Marca 2015 przez kejsii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goniak 26.03.2015 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Dziewczyny dzięki że jesteście Co ja bym bez was zrobiła goniak ja też biore prawie wszystkie pełne tylko jedne będą ze szkłem między wiatrołapem a korytarzem Trochę się zmartwiłam bo jak byliśmy prosić o wycenę tych drzwi to facet mówi do mnie - taki stylowy dom , dobre podłogi państwo wybieracie a takie zwykłe drzwi przecież to najtańszy i najprostszy model takie liche trochę No ale ja wiedziałam od początku , że je chce , co prawda na żywo nie widziałam nigdzie ale mam nadzieję że żałować nie będę ida2 witaj i zaglądaj jak najczęściej andariel ja i projektowanie na papierze hmmm czarno to widzą znając moje zdolności heheh ale może spróbuje , dzięki Ja je widziałam na żywo i piękne są. I te pełne robią najlepsze wrażenie na żywo, bezprzylgowe szczególnie. No mówią do mnie zdecydowanie! Także rozumiem w pełni Twój wybór I nam Pan w sklepie powiedział, że mimo że tanie, to drzwi są super i on cały czas się dziwi, czemu firma je tak tanio sprzedaje Jedyne do czego można się przyczepić, to że są na strukturze plastra miodu, ale ponoć za dopłatą można zamówić pełny MDF. Widziałam, że też podobają się Wam patchworki na podłodze Też oszalałam na ich punkcie i już wiem, że w łazience będą takie szalone, kolorowe, są dostępne w jednym z popularnych marketów budowlanych Może w wiatrołapie też je położymy. Pozdrawiam i będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejsii 26.03.2015 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 tak , tak koniecznie trzeba zamówić te pełne z płyty mdf bo te z plastrem miodu to jak papierowe jak by ktoś kopnął to noga na wylot przeleci dopłata jest ok 100 do drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 26.03.2015 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Pewnie facet chciał Was naciągnąć na większą prowizję dla siebie Plaster miodu to rzeczywiście nieciekawie. Bo nawet nie musisz kopać, wystarczy że np wnosząc meble w kartonie nie zauważysz ze się zamknęły i w nie uderzysz i już po drzwiach. A kratownice bym brała zwiększa ale to moja opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakey 26.03.2015 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Czesć Już mi się u Ciebie podoba Co to za drzwi? http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=303159&d=1423320694 heheh kochana ja także wybrałam te drzwi!!! Polskone Fiord białe pełne z ościeżnicą retro i koroną tzn. jeszcze oglądam inne, ale w sumie jestem nastawiona na nie na 95% tylko teraz tak się zastanawiam, że może rzeczywiście przeszklone między wiatrołapem a korytarzem to dobry pomysł.... hmmm musze sie zastanowić nad tym poważnie no i mam zagwozdkę jakie zrobić drzwi przesuwne, bo potrzebować będę 3 szt., do spiżarki, do garderoby przy wejściu i do garderoby w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goniak 26.03.2015 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 kasiakey, a nie myślałaś, żeby Fiordy przesuwne zrobić? Widziałam w ich salonie takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejsii 26.03.2015 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 kasiakey też będę potrzebowała przesuwne do garderoby w wiatrołapie ale jeszcze nie myślałam może faktycznie jeśli fiordy występują też przesuwne warto przemyśleć będą w jednym stylu Do spiżarki myślałam na początku o przeszklonych fiordach bo fajnie z kuchni by wyglądały ale w końcu zamawiamy pełne - a co mi będę na słoiki i burdel goście patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakey 26.03.2015 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 goniak nie wiedziałam, że przesuwne tez fiordy będą, ja na razie szperam po necie i w katalogach, u mnie w mieście bida, zbieram się by pojechac do szczecina i trochę pooglądać na żywo kejsii lepiej do spiżarki i garderoby pełne i fajnie jakby fiordy wszedzie były, mnie to tylko przeraża w przesuwnych ta listwa górna..... bo w ścianie to mi się nie zmieszczą niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 26.03.2015 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Kejsii ja też jestem zdecydowana na pełne Fiordy, z tym że będę zamawiała z wypełnieniem Mdf A między wiatrołap i korytarz te przeszklone Masz już płytki drewnopodobne do łazienki?? Jakieś typy? Znalazłam Cudne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejsii 27.03.2015 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 (edytowane) tak zdecydowaliśmy się na Paradyż noce my way dośc pospolite ale widziałam na żywo i o taki efekt nam chodzi Powiem Wam , że trzeba było iść na kompromis z łazienkami dlatego mała jest w moim stylu a duża bardziej pod męża hehehe Znaczy , nie żeby mi się nie podobała , ale robiła bym mugatową A w małej na podłodze będzie Pilch Edytowane 27 Marca 2015 przez kejsii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoz86 31.03.2015 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Super wybór drzwi mi również się one strasznie podobają, ale niestety mój mąż po przytaknięciu na zewnętrzne białe powiedział że reszta ma być brązowych kolorach, za to wzór pewnie zostanie taki właśnie klasyczny Pilch mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejsii 01.04.2015 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 No to pierwsze zakupy dokonane Duża łazienka : sedes koło Ego umywalka Vileroy&bosch wanna Roca Jak widać wszystko innej firmy - mam nadzieje , ze nie będzie widać różnic w odcieniach bieli , słyszałam że mogą się różnić Mamy w łazience sztuczne światło przez brak okna , oby nie dało się zauważyć różnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 04.04.2015 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 http://vegespot.pl/static/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejsii 09.04.2015 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 AnikoPL Dziękuję bardzo za życzenia Powiem Wam że mam taki metlik w głowie , że chyba oszaleje Niby miałam wizję całego domu zanim jeszcze zaczął sie budować a teraz gdy trzeba już ostatatecznie wybierać to sama nie iem czego chce :bash: Wyobraźcie sobie że szachownicy jeszcze nie zamówiłam znaczy już zamówiłam i odmówiłam Ciągle myślę czy ta szachownica nie znudzi mi się , czy będzie pasowała do kuchni - bo przecież jest otwarta na salon - no podoba mi się strasznie na zdjęciach na realizacjach i byłam jej taka pewna a teraz zaćmienie :confused: Mąż mówi może lepiej te Vives moncolor octagonowe białe ale znowu nie będzie za biało Oszaleje sama ze sobą ... Korytarz miały być panele teraz myślimy czy nie lepiej płytki bo podłogówka tam I tak wychodzi że płytek nie zamówiłam żadnych - A na szachownicę większą trezba czekać do 4 tyg bo mała dostępna od ręki a ta sprowadzana na zamówienie no i oddać nie można przez to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts