AnikoPL 09.04.2015 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Klasyka, nie martw się, chyba większość tak ma. Co do strachu przed tym czy się znudzi to to jakąś makabryczne plaga jest. Kup od razu takie najnudniejsze. Nie znudza Ci się bo będziesz nimi znudzona od samego początku. Masz jedno życie i bierz co dla Ciebie najpiękniejsze i co Cię uszczęśliwić. Za kilka lat i tak pewnie remont będziesz robić to zmienisz na co innego. Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez AnikoPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejsii 09.04.2015 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 hahaha AnikoPL uwielbiam Cię :D:D masz rację Chyba pierwsze myśli najlepsze więc pewnie zamówie na nowo tą szachownicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejsii 14.04.2015 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 A więc stało się , szachownica ponownie zamówiona do tego mugaty No to kuchnie mam załatwioną , łazienki też Teraz szukam starej cegły dostałam próbki z elkamino i kurcze nie jestem przekonana Zamówiłam próbki starej cegły i jakaś taka na maksa czerwona i równa za bardzo - całkiem nie jak prawdziwa stara cegła ... Albo kupie starą cegłę na allegro i pobawię się z mężem w jej cięcie albo już sama nie wiem Najbardziej podoba mi się cegłą ręcznie formowana z inne meble ale te ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 14.04.2015 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 A więc stało się , szachownica ponownie zamówiona do tego mugaty No to kuchnie mam załatwioną , łazienki też Teraz szukam starej cegły dostałam próbki z elkamino i kurcze nie jestem przekonana Zamówiłam próbki starej cegły i jakaś taka na maksa czerwona i równa za bardzo - całkiem nie jak prawdziwa stara cegła ... Albo kupie starą cegłę na allegro i pobawię się z mężem w jej cięcie albo już sama nie wiem Najbardziej podoba mi się cegłą ręcznie formowana z inne meble ale te ceny Też zamówiłam próbki i mam dokładnie ten sam dylemat A czas nagli. U nas będzie stosunkowo mało tej cegły i chyba zdecyduję się na starą cegłę czerwoną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejsii 15.04.2015 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Ida będziesz kładła jednak elkamino ?? Wczoraj przeleciałam cały wątek o cegłach na muratorze i powiem że na zdjęciach realizacji ta cegłą wygląda całkiem fajnie natomiast próbki mnie rozczarowały .. My mamy jeszcze trochę czasu myślę że będzie nam potrzebna dopiero na za jakieś 1,5 ms jeśli nie później - to może u Ciebie już będzie co ?? Pochwalisz się fotami ?? Ja będę dawała na pewno do kuchni i do salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 15.04.2015 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Witaj kejsii Odnośnie kuchni - układ w "U" czyli ten drugi jest lepszy i praktyczny, wszystko w zasięgu. Szachownice uwielbiam, mam w kuchni, holu i wiatrołapie, co prawda nie do końca położona tak jak chciałam, ale nadal mi sie nie znudziła, dziś wybrałabym tylko inne płytki. Połączenie paneli czy desek z szachownica super zgra, zobaczysz. Do tego białe klasyczne drzwi i listwy i będzie cudnie. Mugaty mam w łazience i w toalecie, całe szczęście ze nie dałam ich pod prysznicem, choć nadal sie mi podobają, to czyszczenie takiej ilości fug skutecznie mnie z nich wyleczyło i w górnej łazience dałam duże gładkie płytki. Cegła we wnętrzach zupełnie mi sie nie podoba, w żadnej postaci, wiec sie nie wypowiem, poza tym zapowiada sie ciekawie to będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejsii 16.04.2015 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 vesila dzięki za odwiedziny i wsparcie hehehe co ma być to będzie płytki zamówione więc musi być pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 16.04.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Super że się zdecydowałam. To teraz czekam na zdjęcia z realizacji na pewno będzie wyjątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejsii 17.04.2015 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Jako ,że nie ma póki co nic ciekaego do pokazania to pochwalę się widokiem z mojego tarasu http://i2.fmix.pl/fmi2633/78282aa3000c32ba553101d1/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 18.04.2015 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Kejsi to Twój taras?? Że o juz ten tego taaaak wygląda??? Jeśli chodzi o cegłę, to szukałam, oglądałam , porównywałam i tak w kółko W końcu długo dumałam, czy brać skalną czy naturalną.....? Ale ponieważ podobno zazwyczaj pierwszy wybór jest najtrafniejszy, ostatecznie zdecydowałam się na naturalną UFF!!! Jutro albo w poniedziałek zamówię Choć z drugiej strony nie wiem po co tyle zachodu, bo u mnie tylko komin nią wyłożony będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejsii 20.04.2015 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Tak tak nasz tarasik gotowy no prawie bo jeszcze trzeba mu wykończyć podłogę - płytki albo drewno jeszcze nie wiem - ale skłaniam się ku płytkom bo łatwiejsze w utrzymaniu czystości a z naszym psiurem łatwo nie mamy i wnosić będzie zapewne strasznie Co do cegły to my chyba jednak też będziemy zamawiać tą naturalną z Elkamino jak by nie patrzeć cena najbardziej przyzwoita , w weekend przejechaliśmy się jeszcze raz kuknąć na cegły nellisen - jak nam pan obliczył cenę - już wiemy że nie chcemy w sumie wcale nie taka ładna ta ich cegła :lol2: Wychodziło grubo 200zł za metr :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 20.04.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Ojoj mój ulubiony wzór balustrad Wspaniały taras się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 08.05.2015 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Hej co u Ciebie tak cicho? Mam nadzieję że to z powodu natłoku spraw budowlanych które sprawiają że nie masz czasu wejść na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 15.05.2015 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Wow, taras już teraz jest zachwycający! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 27.05.2015 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 hej kejsii , przyszła kolejna zwolenniczka szachownicy, jestem zdania, że jak raz się spodoba, to ta miłość trzyma do końca a tak na marginesie jestem też ciekawa vesi jakie płytki teraz byś położyła ? szykują się ładne ciepłe wnętrza będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.05.2015 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Fakt, balustrada na tarasie absolutnie cudna i taka hamerykańska - mój ulubiony styl Kjuta, teraz bym poszukała jakichkolwiek płytek czarnych i białych byle były w wykończeniu lappato/pólpoler, albo terakote, na tym gresie co mam teraz wszystkie plamy widać i co gorsze nie da sie tego zmyc zwykłymi środkami do podłog, masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 27.05.2015 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 vesi dzięki! pozwolę sobie skopiować post ku pamięci do mnie do wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 27.05.2015 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 PRZEPIĘKNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! taras cudo!!!!!!!!!!!! bardzo w moim stylu domek sie szykuje. Twoja wersja kuchni bardziej mi sie podoba, lekka jest. Jak będziesz mieć mało miejsca to przecież masz spiżarkę. i wyspę zrób tak jak na projekcie koniecznie. stół chyba obok zaraz w jadalni będzie. Też mam zlew ikea - jest super, chociaż lubi się przebarwiać, muszę go od czasu do czasu myć cifem do białego. U mnie wszedzie panele - QS - 9 mm i podłogówka z pompą ciepła. Daje radę, jest cieplutko. Panele po prostu dłużej się nagrzewają, U mnie są nawet w wiatrołapie tylko w łazienkach nie ma chociaż też planowałam dać te specjalne łazienkowe szachownica i oktagony wygrały Szachownice mam 33x33 - terakota z opoczna za 40 zł jestem w niej zakochana !!!! jest przeboska. Na pewno ci się nie znudzi. To klasyka ponadczasowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 28.05.2015 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Hej Weszłam na Twój wątek i co ja pacze??? No pacze i oczom nie wierzę, bo inspiracje i upodobania mamy bardzo ale to bardzo podobne Ja raczej nazywam je angielskimi lub prowansalskimi Znasz może gazety 25 Beautiful Homes, Country Homes&Interiors, The English Home? To tylko niektóre tytuły, które oglądam z zapartym tchem i z nich mam najwięcej inspiracji. Kejsii, możesz pokazać swoje okna? Ja zachorowałam na szprosy do swojego domu, ciekawa jestem na jakie Ty się zdecydowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.05.2015 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Ta druga kuchnia mega elegancka super. Kejsii masz może jakieś uchwyty do kuchni na oku????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts