kasiakey 12.03.2015 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 no to drzwi piękne!! naprawdę marzenie, ja niestety będę miała raczej normalne tzn. rozmiarowo a co do kuchni, odpowiem u Ciebie, jeśli bierzesz kuchnię z Ikei to wyspę jak najbardziej też, koleżanka sobie właśnie robi i wygląda to rewelacyjnie; jaką serie mebli wybrałas? ja odnośnie ustawienia w kuchni szafek to już nie wiem, im dłużej myślę tym głupsza jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejsii 12.03.2015 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 U nas drzwi będę z jednym przeszkleniem więc też ciut mniejsze niż ze zdjęcia A kuchnia będzie seria Bodbyn biła a raczej deikatnie kremowa , między szafkami mugaty waniliowe , na podłodze szachownica ( ale nadal szukam takiej z Vivies ale nie takie małe 20x20 a raczej coś ok 30x30 ) no i cegła na wolnej ścianie bez szafek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoz86 12.03.2015 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Witam, zaglądnęłam i się zauroczyłam Super drzwi wybrałaś, u mnie też chciałabym dać drewniane, mąż oczywiście chce metalowe ale nie dam się, pytanie tylko czy zamówiłaś z ociepleniem czy wyłącznie drewno? U nas pod koniec marca dopiero tynki ruszają więc mam jeszcze chwilkę na zastanowienie. Co do płytek w połączeniu z podłoga sama mam dylemat Będę wpadać częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoz86 12.03.2015 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Wiesz gdzie można dorwać w Polsce taką angielska klamkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejsii 12.03.2015 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 markoz86 Witaj ocieplenie ? A to się stosuje ?? Facet mówił że drzwi dębowe to najbardziej ciepłe z wszystkich drzwi wejściowych o ociepleniu nic nie mówił w ofercie pisze tylko o zamkach i uszczelkach :/ kurde teraz to mi zadałaś temat Klamkę jeszcze nie znalazłam ale zaczynam poszukiwania jak znajdę coś godnego uwagi to się podzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakey 12.03.2015 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 kejsiia skąd w ogole są te drzwi? jakoś chodzą mi po głowie cały czas? jakiś stolarz Wam robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejsii 12.03.2015 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 tak tak drzwi znalazłam w necie i wykonuje nam je stolarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejsii 13.03.2015 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 markoz86 dopytałam stolarza o to ocieplenie i potwierdził że są z dodatkowym ociepleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejsii 13.03.2015 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Kochani poradźcie proszę w jakim sklepie kupowaliście płytki Vives ?? Jest ich sporo ale które możecie polecić ??? nie chciała bym się bawic w odsyłanie i zwodzenie co do dostawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoz86 16.03.2015 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 dobrze że z ociepleniem, ja tez już mniej więcej wybrałam do siebie teraz tylko właśnie ta klamka bardzo podoba mi się właśnie taka angielska ale jak dotąd to nigdzie takiej nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejsii 16.03.2015 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Pierwszy wstępny projekt małej łazienki i od razu trafiony w mój gust Obraz tylko wypad i inne lampy no i inna szafka Ale płytki wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoz86 16.03.2015 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Projekt super, ja również nie dałabym tych lamp a wc wymieniłabym o taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 17.03.2015 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Drzwi bajeczne! Będą piękna ozdobą domu. Jak kiedys wybuduję drugi dom to wstawię sobie takie drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 17.03.2015 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Z drewnianymi drzwiami to ten plus ze będziesz miała możliwość kiedyś przemalowac na wymarzony kolor jak mąż zmęczony naruszeniem zgodzi się Co do dostawcy płytek nie pomogę ale mała łazienka zapowiada się bardzo ładnie święta już za chwilę, dasz radę wytrzymać a więcej czasu na dopisywanie się o szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejsii 22.03.2015 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Co myślicie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April40 22.03.2015 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 To i ja się witam. Czuję, że będę stałą bywalczynią Twojego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.03.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 kejsii, witam się w Twoim wątku! Przepiękne inspiracje. A vivesy osobiście zamawiałam w alekafelki.pl znakomity kontakt i bardzo terminowa dostawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejsii 24.03.2015 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 dorkaS dzięki zaraz lecę zobaczyć jakie ceny mają chwilowo myślę nad tą strona http://dekordia.pl/ dość korzystne ceny April40 zapraszam jak najczęściej do odwiedzin Póki co nic nie wklejam bo nic się nie dzieję - stoimy w miejscu A nie-- przeceż powstaje nasz tarasik - biały drewniany - jak będzie gotowy to się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakey 25.03.2015 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 kochana zajrzyj jeszcze na stronkę planetadom.pl to w kwestii kafelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejsii 25.03.2015 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Dziękujękasiakey A teraz poradźcie proszę bo już spać po nocach nie idzie Chcę zamawiać szachownice z Vives do kuchni ale nadal nie wiem czy brać 20x20 czy 31x31 niby prosta sprawa a jak zamawia się w ciemno ciężko się zdecydować I teraz co mnie męczy Kuchnia spora bo 16m2 i teraz pytanie czy te 20x20 nie będą za małe i czy oczopląsu od nich nie dostanę ?? bo jednak wyjdzie ich sporo na tej podłodze za to te większe nie wyjdą za duże Mąż słuchać mnie już nie może - mówi zamawiaj jakie uważasz - więc może wy tu doradzicie kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts