ida2 30.05.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Kejsi jak tam sprawa z cegła? Moja już ułożona, czeka jeszcze na gruntowanie. Chciałam wkleić fotkę ale nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April40 10.06.2015 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Jako ,że nie ma póki co nic ciekaego do pokazania to pochwalę się widokiem z mojego tarasu http://i2.fmix.pl/fmi2633/78282aa3000c32ba553101d1/zdjecie.jpg No to padłam... ale pięknie!! Super wzór balustrady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
simonbuduje 26.06.2015 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Witaj kejsii, witajcie pozostali! Super wątek, dzięki za ciekawe inspiracje. Zapewne moja żonka będzie tu od zaraz zaglądać bardzo często! My właśnie jesteśmy na etapie ostatnich modyfikacji w projekcie naszego Z10 i chcemy jeszcze przed zimą skończyć SSO. Mam ogromną prośbę - jeśli mogłabyś pokazać fotkę Twojego mega tarasu z drugiej strony (tak, by zobaczyć jak się prezentuje zetka od ogrodu) byłbym bardzo wdzięczny. Widok jest genialny a my właśnie myślimy o jakimś ciekawym zadaszeniu nad tarasem Pozdrówka i wielu radości przy urządzaniu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts