wastegash 07.02.2015 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Witam, posiadam do sprzedania czarne płytki półpołysk 60/60. Są bardzo dobre jakościowo, z delikatnie wyczuwalną fakturą widoczną na załączonych zdjęciach. Wspaniała powierzchnia, która się nie rysuje i pięknie odbija światło! Płytki w półpołysku bardzo efektownie eksponowane są przy zapalonym świetle w pomieszczeniu. Zastosowanie czarnej podłogi bardzo elegancko wygląda. Do sprzedania mam: 19 opakowań po 3szt. płytek w rozmiarze 60/60. PROMOCJA !!! TANIEJ NIŻ W SKLEPIE. + oddam widoczne na zdjęciu docinki. CENA 90pln za opakowanie DO NEGOCJACJI. Posiadam rachunek jako dowód zakupu. Sklep nie przyjmuje zwrotów, dlatego muszę wystawić ogłoszenie. Mam nadzieję, że z kimś się dogadam, bo zajmują mi przestrzeń. Jeśli to za mało metrów to dodatkowe opakowania możliwe do kupienia w sklepie. Płytki są marki Niro Ceramic Group http://www.nirogranite.com/product.php?i=11 Część z zakupionego towaru wykorzystałam do przedpokoju, sprzedaję resztę ponieważ już jej nie użyję na planowany salon. Do odbioru w Łodzi. Możliwość omówienia przewiezienia do innego miasta na terenie Polski. Proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts