Jaczal6496 28.01.2016 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Mam problem ze stropodachem .który będzie pokryty EPDM docelowo w projekcie było bardzo dużo płyt z PIRU i było to bardzo drogie,przerobiłem to na dach odwrócony ale ostatnio dowiedziałem się ,że EPDM pływa w tym układzie w wilgoci.Ostatnia koncepcja zakłada 50 cm styropianu S-100 oprócz spadków aby wyjść na odpowiednią lambde ( dom NF 40).Czy ma ktoś jakieś zdanie jaki styropian użyć aby był najlepszy stosunek ceny do przenikalności i gdzie go najtaniej kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 28.01.2016 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Mam problem ze stropodachem .który będzie pokryty EPDM docelowo w projekcie było bardzo dużo płyt z PIRU i było to bardzo drogie,przerobiłem to na dach odwrócony ale ostatnio dowiedziałem się ,że EPDM pływa w tym układzie w wilgoci.Ostatnia koncepcja zakłada 50 cm styropianu S-100 oprócz spadków aby wyjść na odpowiednią lambde ( dom NF 40).Czy ma ktoś jakieś zdanie jaki styropian użyć aby był najlepszy stosunek ceny do przenikalności i gdzie go najtaniej kupić ? Zerknij sobie na moja stronę. Masz tam w artykułach tabele przeliczeniowe dla prawie wszystkich popularnych styro. Ceny w sklepie 5 producentów to sobie cis wybierzesz zwłaszcza że są mega niskie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Termo Organika 16.02.2016 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Termonium Plus Termo Organika https://termoorganika.pl/termonium-plus-fasada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts