szkutnik 07.02.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 W remontowanym pomieszczeniu skułem starą wylewkę i okazało się że beton od deki jest mocno nierówny. Boje się że jak położę styropian na takim podłożu to nie będzie leżał całą powierzchnią i nowa wylewka popęka. Wpadłem na pomysł żeby to trochę wyrównać perlitem i na to układać styro. Czy taki sposób jest OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stnley 07.02.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Też aktualnie mam podobną sytuację tyle, że na tarasie nad garażem, spadek jest nie w tą stronę. Zamierzam zastosować kliny spadkowe ale pasowało by to wcześniej jakoś wyrównać i też pomyślałem o perlicie. A może macie jakąś inną koncepcję? Zaprawa samopoziomująca` odpada, bo mam już położoną papę paraizolacyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeusrulez 08.02.2015 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Tak. Szkoda tylko, ze perilt nie ma takiego samego wspol. przewodzenia ciepla jak styropian. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 08.02.2015 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Komu szkoda temu szkoda , producentom styro na pewno nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stnley 09.02.2015 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Tak. Szkoda tylko, ze perilt nie ma takiego samego wspol. przewodzenia ciepla jak styropian. Pozdrawiam Czyli tylko wystarczy wysypać perlit i na niego układac styropian? Czy moze jeszcze jakoś dodatkowo go utwardzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 09.02.2015 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 W remontowanym pomieszczeniu skułem starą wylewkę i okazało się że beton od deki jest mocno nierówny. Boje się że jak położę styropian na takim podłożu to nie będzie leżał całą powierzchnią i nowa wylewka popęka. Wpadłem na pomysł żeby to trochę wyrównać perlitem i na to układać styro. Czy taki sposób jest OK? wylej styrobeton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szkutnik 09.02.2015 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 ale ja potrzebuje dać styropian pod rurki na podłogówe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts