wal_35 08.02.2015 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Witam chciałem zmodernizować mój stary kocioł dokładając mu podajnik .Mam na oku podajnik rynnowy APR Witkowski,a może lepszy byłby podajnik szufladowy.Palić chciałbym miałem .Jeżeli ktoś ma jakieś doświadczenie z tymi podajnikami to proszę o pomoc w wyborze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poltowski2000 08.02.2015 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 poczytaj o palniku ardeo i ekoenergii, ten sprzęt cieszy się dobrą opinią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wal_35 15.02.2015 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Dzięki kolego za podpowiedz zdecydowałem się na ekoenergię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mietek440 15.02.2015 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Mam tłok i żałuję , dałem się przekręcić swojemu monterowi , miał być skam p premium . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wal_35 16.02.2015 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Opinie na temat tłoków raczej są pozytywne .Napisz coś więcej jakie masz problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mietek440 16.02.2015 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Nie nazwałbym bym tego problemem gdyż związane jest to z konstrukcją kotła . Podajnik tłokowy + ruszt wodny = sadza ,wygasanie kotła w okresie letnim próbując ogrzewać tylko zasobnik , mam cobrę która nie umożliwia ustawienia czasu przedmuchu w podtrzymaniu , zamierzam kupić iryd pid , powinno być lepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalaf5 16.02.2015 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Szuflada słabo nadaję się do podgrzewania samej cwu.Ja cwu latem grzeję prądem bo taniej wychodzi niż kocioł szufladowy.generalnie jak jest dobrze ustawiona szuflada(co nie jest łatwe) to bezproblemowo do kotłowni schodzisz raz na tydzień na 10-15 min aby uzupełnić zasobnik i wysypać z popielnika. Ja tak mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wal_35 17.02.2015 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Mój sprzedawca odradził mi sterownik zPID nie wiem dlaczego ,mówił mi że to jest sterownik jest dla ludzi którzy sobie kompletnie nie radzą .Ja kupując nie wiem czy sobie poradzę wolał bym mieć z pidem może chciał mi sprzedać tańszy TIGRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mietek440 17.02.2015 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Mój sprzedawca odradził mi sterownik zPID nie wiem dlaczego ,mówił mi że to jest sterownik jest dla ludzi którzy sobie kompletnie nie radzą .Ja kupując nie wiem czy sobie poradzę wolał bym mieć z pidem może chciał mi sprzedać tańszy TIGRA Ciekawa teoria , proponuję zmienić sprzedawcę , lub chociaż nie słuchać jego głupich porad . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts