lolo114 08.02.2015 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Po małym remoncie który obejmował wymianę instalacji elektrycznej i przemalowanie ścian został mi do wybrania dywan i zasłony pokój mam pomalowany na kolor złocisty topaz- magnat, sufit na kolor bita śmietana - dekoral i jest to oddzielone białą styropianową listwą przysufitową.Oprócz tego pozostają mi stare meble bawaria z BRW, i jest to kredens, komoda i sofa z obiciem w +- wzorze 1055. na podłodze są deski Pokój posiada 2 okna i 2 drzwi przez co jest w nim ciężko cokolwiek skomponować. ogólnie pokój urządzany jest w stylu klasycznym. tak więc proszę o jakąś poradę odnośnie dywanu i zasłon - jakiś kolor wzór, mile widziane zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 08.02.2015 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 A nie możesz wkleić po prostu zdjęcia pokoju??? Podajesz tylko linki do poszczególnych elementów i ciężko to sobie razem wyobrazić :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts