Majk1984 08.02.2015 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Witam serdecznie !Mam do Was takie zapewne głupie pytanie : ile płyt OSB o rozmiarze 1250x2500mm potrzebuję kupić aby wyłożyć nimi pokój o wymiarach 3,40x6,15 czyli powierzchni 21m2 ? Bardzo dziękuję za pomoc bo nie mam pojęcia jak to wymierzyć/wyliczyć a potrzebuję nimi wyrównać spad w pokoju o prawie 3cm na caej długości pokoju.PozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romole 08.02.2015 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 7 płyt. Narysuj sobie w pomniejszonej skali plan pomieszczenia. W tej samej skali wytnij papierowe formatki płyt i układaj tak, co by cztery rogi płyt w jednym miejscu się nie spotkały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majk1984 08.02.2015 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 dzieki za pomoc ! 7płyt wystarczy - bo docinki wykorzystam, przeciez to tylko podklad na podlodze wiec nie musi byc piekny i z samych duzych kawalkow... a poradz mi co pod plyty ? kartonami moge dazyc do wyrownania poziomu ? i sila dociagu plyt srubami potem ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts