Majk1984 08.02.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 (edytowane) Witam serdecznie !Mam do Was takie zapewne głupie pytanie :chcę wyrównać spad w pokoju na długości 6m niecałe 3cm - co podkładać pod płyty OSB aby wyrównać do poziomu ? kartony mogą być ? Edytowane 8 Lutego 2015 przez Majk1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 09.02.2015 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Ile tych postów założyłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 09.02.2015 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Witam serdecznie ! Mam do Was takie zapewne głupie pytanie :chcę wyrównać spad w pokoju na długości 6m niecałe 3cm - co podkładać pod płyty OSB aby wyrównać do poziomu ? kartony mogą być ? zakładasz nowy temat i chcesz bez wysiłku otrzymać odpowiedź. Ja na ten temat włącznie z rozwiązaniem pisałem w innych watkach w tym dziale. Poszukaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majk1984 09.02.2015 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 @wiesiek6308 - dwa @jarekkur - a myślisz, że jestem pierwszy raz na jakimkolwiek forum i nie wiem że się wpierw szuka i próbuje znaleźć odpowiedzi na swoje pytania a dopiero potem zadaje ? Przeszukiwałem z dobrą godzinę wątki - lecz czy myślisz, ze to tak łatwo odnaleźć ? musiałbym każdy wątek czytać z osobna i przedzierać się przez setki wypowiedzi aby znaleźć - a więc lepiej,prościej zadać pytanie niż tracić czas i odkopywać tyle czasu - po to jest forum aby się radzić/pytać/dowiadywać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts