fenris 09.02.2015 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 witamczy ktoś ma u siebie taką umywalkę lub inną kamienną tej firmy?słyszałem różne opinie na temat firmy ale nigdzie nie znalazlem odniesienia do kamiennych umywalek.ktoś ma/używał i może coś o nich powiedzieć? warto czy nie warto kupować?dzięki za opiniepozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gibalska 16.02.2015 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Niestety nie mam tej umywalki ,ale niedawno kupiłem u tej firmy http://gnsbud.pl/sklep/producenci/keramag i bardzo polecam . Zona też zadowolona z użytkowania. pozrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 30.03.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Cooke Lewis to chiińsszczyzna - prywatna marka Castoramy zdaje się. Moi znajomi mają umywalkę C&L i ma same wady - kształt taki ze woda zamiast spływać kręci się w kółko (umywalka kwadratowa z pałaskim dnem) a sama powierzchnia (nie wiem czy to akryl czy konglomerat) w kółko się brudzi. Ogólnie porażka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts