Whiskey River 09.02.2015 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Witam, mam pytanko do bardziej obeznanych w prawie i różnych produktach bankowych/kredytowych. Mój przyjaciel ma dwie działki budowlane. Od dłuższego czasu chce je sprzedać, aby w zamian kupić mały domek na przedmieściach, ale kiepsko to idzie. Niestety, zawirowania prywatne zmuszają go do wyprowadzki z aktualnego miejsca zamieszkania i... pytanie co dalej? Czy jest jakiś sposób na szybkie spieniężenie dwóch działek lub jakiś produkt kredytowy, który pomógłby w zakupie domu, jednocześnie nie wykluczając sprzedaży działek? Nadmienię, że przyjaciel ma swoje lata, więc kredyt hipoteczny chyba odpada Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 10.02.2015 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Obniżyć cene. A z tych warunków które podałeś to chyba tylko lombard zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whiskey River 11.02.2015 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Nie wiedziałem, że lombardy się tak rozbuchały, żeby mieć kilkaset tysi gotówki Podzwonię. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milo222 12.02.2015 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Nie wiedziałem, że lombardy się tak rozbuchały, żeby mieć kilkaset tysi gotówki Podzwonię. Dziękuję! lombardy biorą za 20-30 % ceny więc dużo to nie muszą mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts