Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Okno Okmar Plastik Bielsko 5000x2300 opinie

Recommended Posts

Witam

Jestem na etapie wyceny okien i szukam okna 5000(2x2500) x 2300. Sprawdzałem okna w Internorm - jakość super - cena mniej ;)

Otrzymałem wycenę z firmy Okmar Plastik z Międzyrzecza Bielskiego i cena jest do przyjęcia .

Czy ktoś z forumowiczów miał styczność z tą firmą ? Jaka jest wasza opinia na temat tego okna i jego parametrów ?

Specyfikacja okna :

drzwi przesuwne, jedno skrzydło, system HST 85 mm pakiet szybowy U=0,6 - dwukomorowy wykonany z szyb o grubości 6 mm

1.Typ: Id 4000 Class 301/320, kolor: Szary antrac.struk.piask.d160

Słupki pionowe: 1 x 140.341

1.Szklenie: 6/16/6 U=1,0 EN 673

2.Skrzydło bez okuć

Szklenie: 6/16/6 U=1,0 EN 673

Dziękuję za odpowiedzi

Specyfikacja okna :

drzwi przesuwne, jedno skrzydło, system HST 85 mm pakiet szybowy U=0,6 - dwukomorowy wykonany z szyb o grubości 6 mm

1.Typ: Id 4000 Class 301/320, kolor: Szary antrac.struk.piask.d160

Słupki pionowe: 1 x 140.341

1.Szklenie: 6/16/6 U=1,0 EN 673

2.Skrzydło bez okuć

Szklenie: 6/16/6 U=1,0 EN 673

Dziękuję za odpowiedzi

Coś tu namieszałeś w opisie, albo ktoś ci próbuje coś wmówić.

W pierwszej lini piszesz że współczynnik U=0,6, a poniżej piszesz że szyba ma U=1,0.

Coś tu nie gra.

..Sprawdzałem okna w Internorm - jakość super - cena mniej ;).

Ja ciekaw jestem jak Ty sprawdziłeś tą jakość.. chyba sugerując się ceną?;)

Nie sądzę byś dostał tu szybko jakieś polecenie wskazanej firmy, także nie obiecuj sobie zbyt wiele po forum. Lepiej skupić się na samym przedmiocie wyceny. Potencjalne nieścisłości wskazał już Jarek.

Jesteś pewny że wystarczy okno o wys. 230cm? Takie się często wycenia, ale potem zwykle dochodzi jeszcze wysokość progu i całość robi się przewymiarowana..