brochas 22.08.2016 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Ełk Mazury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magic 08.04.2017 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Witam- mam "ogrom" pytań do użytkownika "brochas" Niestety nie wiem czemu, ale nie mogę napisać wiadomości prywatnej, więc piszę tutaj. Bardzo podoba nam się pana projekt, jest wręcz taki jaki My sobie sami wymarzyli- dlatego mam pytanie, czy można prosić zdjęcia realizacji projektu- jak wygląda z zewnątrz, i jeśli jest możliwość to chociaż salonu, kuchni i przedpokoju. Podaję swój adres email: [email protected] Z góry bardzo Dziękuje za odpowiedź na mojego emaila Pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brochas 08.04.2017 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 napisałem email Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabriel13 10.04.2017 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Witam,Z powodu braku w moim pobliżu wybudowanych OLAF-ów, ja również byłbym bardzo wdzięczny za wysłanie jak największej ilości zdjęć na adres [email protected]. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brochas 10.04.2017 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 dzisiaj zrobilem kilka fotek, moj projekt był idywidualny, olafem g2 jedynie sie wzorowałem fotki tutaj > https://goo.gl/photos/p7j7pxGWX52w4ZWz8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts