Piotr Kielski 10.02.2015 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Witajcie, 1. Czy poniższy włącznik światła montuję po prostu w miejsce aktualnego włącznika światła (pstryczek-włącznik światła)?http://www.aliexpress.com/item/Home-LED-light-PIR-Infrared-Motion-Sensor-Switch-Human-Body-Induction-Save-Energy-Motion-Automatic-Module/32258049283.html 2. Czy jeśli mam w kuchni włącznik podwójny - dwie lampy, to czy mogę je obie podłączyć do tego jednego włącznika automatycznego, aby obie się zapalały na raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 10.02.2015 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 1 - tak2 - tak, ale pamiętaj o maksymalnym obciążeniu, jakie wytrzyma ten wyłącznik (wg danych producenta 200W, ale przy cenie 3,5$ liczyłbym raczej na połowę tego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Kielski 10.02.2015 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Bardzo Ci dziękuję Jarku, już wszystko wiem . Wszystkiego dobrego! PS. mam ledowe żarówki, także wytrzyma spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts