KamilWroc 10.02.2015 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Witam, chciałbym prosić Was o pomoc i poradę. Odebrałem mieszkanie od dewelopera, wszystko było ok, ale dwa dni póxniej zauważyłem pewną niepokojaca mnie rzecz. w oknie w salonie, w górnej części ramy po dwóch stronach są dwa niewielkie otwory. Nie jestem specjalistą, ale podejrzewam, że są to otwory odpowietrzające, bo okno jest kolorowe. Zauważyłem, że z jednego z nich kapała woda, w niewielkiej ilości, ale kapała. Pogoda była słoneczna, a nad oknem mam duży balkon, więc nie bardzo wiem skąd ona mogła się tam wziąć. Budynek jest nowy, zamieszkały powiedzmy w 30%. Zastanawiam się czy nie zgłosić tej usterki. w pozostałych oknach nie było tego problemu. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 10.02.2015 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Witam Poczekaj, obserwuj - może to był tylko chwilowy wyciek ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamilWroc 10.02.2015 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Dzięki, na razie zakładam, że chwilowy. Sprawdzę to w weekend i zobaczę co dalej. Tylko nawet jeśli był to wyciek chwilowy, to skąd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamilWroc 22.04.2015 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Wracam do tematu, po dłuższej przerwie. Wyciek był chwilowy i jednorazowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts