Luk4s 11.02.2015 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Witam. Widziałem wewnątrz domu ładny tynk, ale nie wiem jak się nazywa i jak go zrobić. Może ktoś z Was mi pomoże za co byłbym bardzo wdzięczny:) Dodaje jego zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UZOON75 15.02.2015 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Wygląda mi to na którąś z gotowych struktur dekoracyjnych firmy magnat. Na ich stronie masz pokazany cały asortyment + dokładne filmiki jak je wykonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolmik 16.02.2015 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 coś ala tyrawertyn https://www.youtube.com/watch?v=OBAQeJacGDk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts