wyspa89 12.02.2015 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Witam wszystkich. Potrzebuje porady. Mam na dzialce za domem budynek gospodarczy ktory prawie przylega do domu. Budynek chce przeksztalcic na mieszkanie nie zmieniajac jevo ksztaltu. Chce tylko w srodku postawic dodatkowe scianki dzialowe i dodac kilka okien. Budenek nie posiada zadnej dokumentacji. Czy musze posiadac projekt i co jest mi potrzebne. Drugie pytanie mam dotyczace kanalizacji. Dom z przodu ma przylacze wody z prawej strony. Do tego drugiego budynku tez bym chcial podlaczyc sie ta sama nitka i czy moge puscic obok wody kanalizacje? Czy sa jakies wymogi tego dotyczace? Dodam ze nie mam innej mozliwosci podlaczenia kanalizacji w innym miejscu. Prosze was o jakas porade. Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 22.02.2016 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Gratulujemy odwagi i pomysłu. Super, że zdecydowałeś się na adaptację budynku gospodarczego. Jeżeli chcesz podzielić się z nami swoim przedsięwzięciem i przy okazji walczyć o fajne nagrody weź udział w naszym konkursie Remont Roku 2016. Zgłoś plan-projekt swojego remontu lub zrealizowaną przebudowę. Do wygrania nawet 10 tysięcy złotych Zgłoś sięDowiedz się więcej na www.remontroku.pl PozdrawiamyRedakcja Muratordom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts