Szymon95 12.02.2015 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Witam... Nie wiem czy to odpowiedni dział, ale nic nie mogłem znalesc. Otoz mam problem. Mam zeliwny grzejnik, ktory jest tylko letni, gdy inne są gorące, dodam ze rura ktora wprowadza wode do grzejnika jest goraca, a grzejnik pozostaje letni. Odpowietrzalem go, wszystko "niby" jest ok. Prosze o jakies rady, co mogłbym z tym zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 12.02.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Pewnie grzejnik pamięta dawne czasy i jest zakamieniony . Kamień blokuje ciepło. Wymiana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 13.02.2015 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 A może kryza ? Pamiętam jak wieki temu chodzi panowie i montowali taki cudeńko. Wygląda jak metalowa podkładka z dziurką, jej rola to ograniczanie przepływu cieczy. Celowe w tamtych czasach Może się ostała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 13.02.2015 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Może być i tak. Nie wiadomo od kiedy ten grzejnik jest tam zamontowany. Jakie pozostałe są grzejniki też żeliwne? Gdzie to jest dom? Blok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 14.02.2015 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Brak przepływu wody. Zdjąć grzejnik i zobaczyć co jest przyczyną problemu .Kombinowanie na forum nic nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts