polerek12 12.02.2015 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Witam ,Przymierzam się do układania płytek dekoracyjnych kamieniopodobnych z gipsu .Lecz nurtuje mnie jedna kwestia sposobu układania płytek z gipsu więc zatem : Zaczynając rzad i kończac to zaczynam następny od strony skończenia pierwszego rzędu czy od strony od której zacząłem układać ? Jaśniej : układać tzw .węzykiem czy koncząc rzad zaczynać następny od początku poprzedniego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 12.02.2015 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Ja układałem zaczynając rząd zawsze z tej samej strony - zawsze to trochę więcej czasu zostawiasz na wyschnięcie kleju w warstwie niżej. Zajrzyj też do opisu przy płytkach lub kleju - może coś zalecił producent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polerek12 12.02.2015 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 przemo1 dzięki za info ,wprawdzie oglądałem filmiki a you tube przyglądając się mojemu pytaniu wyżej, to jedni układają tak a drudzy tak -czyli raczej nie ma w tym różnicy chyba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts