versus23 12.02.2015 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Witam, Jestem tu nowy więc jeśli umieściłem pytanie w złym temacie to proszę o przeniesienie.Dwa dni temu zauważyłem, że z sufitu pomiędzy piętrami cieknie woda, okazało się, że w rozdzielni z co na piętrze cieknie woda z jednego z odpowietrzników. Odpowietrzniki pracowały ustawione o jeden obrót bez dokręcenia, w przypadku dokręcenia odpowietrznika woda przestaje się sączyć. Czy zamknięcie takiego odpowietrznika jest bardzo niebezpieczne, czym może skutkować? Niestety nie jestem w stanie określić czy odpowietrznik ten posiada zawór pływakowy (nie wiem czy to dokładna nazwa, chodzi o to że przy zdemontowaniu odpowietrznika ujście wody zostanie zablokowane). Na rozdzielni nie mam również żadnego zaworu dlatego nie wiem czy konieczne będzie spuszczanie wody w celu zdemontowania felernego odpowietrznika. Proszę o jakiekolwiek rady. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mietek440 12.02.2015 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Zakręć go i zgłoś do spółdzielni , wymienią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 13.02.2015 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 wrzuc zdjeciemozesz zakrecić nakrętkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts