1Wojtek 13.02.2015 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 (edytowane) Edytowane 12 Czerwca 2016 przez 1Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario159 15.05.2015 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Witam, ja natomiast polecam ocieplanie pianką. Super sprawa - polecam wszystkim. Ocieplałem swoje poddasze tą metodą i jestem meeega zadowolony. Uważam, że to najlepsze rozwiązanie. Robiła mi to firma Cels z Suwałk. Profesjonalne podejście do klienta i dobre ceny. Działają na terenie całego kraju. Dla zainteresowanych zostawiam namiary 664-700-150. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcel_77 17.06.2015 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Dołączam się, również polecam firmę CELS. Ich pianka to rewelacyjny materiał, ekipa sprawna, raz dwa wszystko fajnie zrobili i teraz mam ciepło, szczelnie. Polecam kontakt z panem Radosławem Sienkiewicz (664 700 150), on odpowiada za nasze województwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz_dom 08.07.2015 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Cels to rzeczywiście dobra firma godna polecenia. Dokładnie się przykładają do zadania, znają się na robocie, pianka dobrze się sprawdza - nie przewiewa już, dodatkowo wyciszyło pomieszczenie. Polecam Pana Radka 664-700-150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_kontr 24.08.2015 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 mam ocieplone poddasze pianką z firmy cels i jestem bardzo zadowolony, myślę, że spokojnie można ich każdemu polecić.sprawdzona firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qrogal 08.03.2018 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 Jest wiele metod ocieplenia ścian - lekka mokra / lekka sucha. Są wady i zalety każdego z rozwiązań, zobacz na stronach w internecie. Witam, ja natomiast polecam ocieplanie pianką. Super sprawa - polecam wszystkim. Ocieplałem swoje poddasze tą metodą i jestem meeega zadowolony. Uważam, że to najlepsze rozwiązanie. Robiła mi to firma Cels z Suwałk. Profesjonalne podejście do klienta i dobre ceny. Działają na terenie całego kraju. Dla zainteresowanych zostawiam namiary 664-700-150. Pozdrawiam. https://www.derowerk.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts